fredag 28 december 2012

Skapa Great Game Apps för din iPhone och gör miljoner - Business


Angry Birds är ett riktigt roligt spel som erbjuder många timmars utmanande gameplay. När ett gäng gröna grisar stjäla allt det trevliga området fågelägg, fåglarna söka hämnd genom rivning strategi att förstöra gris slott försvar, och försöka hålla överlevnad deras art innan grisarna kan utplåna dem för evigt. Ett mycket populärt spel bland alla åldrar och är lämplig för alla också. Detta är ett spel som inte bara fungerar på iPhone, men det fungerar även på iPad också. Appen kostar bara $ 0,99 och kan laddas ner enkelt till din mobiltelefon från App Store finns i iTunes.

annan stor spel som vunnit popularitet bland många konsol spelare är Battlefield Bad Company 2. Detta spel program förblir sant till konsolen format med en tonåring rating och 14 stora moderna uppdrag bekämpa. Till råga på allt utanför, detta fantastiska spel app för iPhone är utrustad med en online multiplayer-läget som bäst körs på ett 3G-nät, vilket gör att spelarna att slåss med varandra från hela världen. Detaljhandel på endast $ 0,99, du kan inte slå detta FPS spel app med en pinne!

Sist men inte minst är en annan populär lek app för iPhone, iPhone Touch och iPad är ord med vänner. Detta spel är bra eftersom det gör att flera spelare att spela 20 matcher på samma gång online eller genom att skicka enheten fram och tillbaka. Detta spel är inte bara roligt men det verkligen får dig att tänka. Liknande regler på ett klassiskt brädspel vi alla känner tillämpa detta spel för alla åldrar också. Ord med Vänner kan laddas ner från App Store för endast $ 0,99!

Gaming har blivit den nya sociala nätverk för många människor över hela världen och med så många prisvärda gaming apps tillgängliga för nedladdning, som vet är där mobila spel kommer att gå i framtiden? Nästa gång du går att ladda ner en ny app killer spel för din Apple Mobile Device, se till att kolla in alla dessa populära titlar.

Som ni ser finns det en mängd lysande program som är nödvändiga för iPhone-användare. En sak som måste beaktas när du öka användningen av din iPhone är slitage på framsidan av skärmen. De spel apps som jag nämner ovan kräver att användaren att få mer kontakt med skärmen på enheten. Jag har provat olika alternativ för att skydda skärmen och funnit den bästa IPhone 4 skärmskydd för ivrig iPhone spelare.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar