måndag 29 augusti 2011

Verizon iPhone Tracking App - hur man enkelt spåra våra barn Använda En Verizion iPhone Tracking App


Det blir allt svårare att hålla koll på våra barn dessa dagar, så som föräldrar måste vi leta efter enkla sätt att hålla ett öga på dina barn. För närvarande är en av de mest populära sätten att göra detta med en mobiltelefon spårning app. Kombinera detta med den nya heta Verizon iPhone, och du har själv en bekväm (och pålitlig) sätt att spåra ditt barn hela tiden.
Som den mest populära mobiltelefon runt, är det Verizon iPhone för närvarande den mest önskvärda tekniska gadget för tillfället. Så varför inte använda den popularitet för att hålla ett öga på dina barn, oavsett var i världen du befinner dig? Installera en Verizon ansökan iPhone spårning kommer att identifiera var dina barn när som helst och alla tider.

Hur gör detta Verizon IPHONE 4 TRACKING ANSÖKAN ARBETE?

Sättet det här programmet fungerar är att den fungerar genom att skicka GPS-koordinater med jämna mellanrum (normalt användaren justerbara) eller tillåter användaren att "begäran" platsen för iPhone. Koordinaterna skickas till användarens konto (detta skulle vara föräldrar), som inrättats vid köptillfället. Använda en Internet-ansluten enhet med en webbläsare, kan föräldrarna logga in och sedan visa spåra data och olika platser i Verizon iPhone på ett användarvänligt gränssnitt.

VET VAR dina barn

Med hjälp av en Verizion app iPhone spårning betyder inte mer gissa var ditt barn är. Som föräldrar kan vi se till våra barn är i skolan eller på väns hus de sa att de skulle efter skolan.Att arbeta i realtid spårning app ger exakta platser när som helst på dagen eller natten. Den här funktionen kommer ensam att gå till vila en hel del bekymmer när våra barn går ut, eller vi inte kan nå dem på telefonen.

Synliga eller osynliga TRACKING ansökan?

Det finns två typer av tracking progra m tillgängliga, synliga och osynliga.
De synliga tracking program är klart visas för iPhone-användare att de spåras. Dessa program är i allmänhet säljs via App Store. Osynliga spårning apps, ofta kallad iPhone spion programvara, visas inte för användaren, och därför användaren inte vet att de spåras. Eftersom de apps är dolda, de är inte tillgängliga via App Store.

Besluta om vilken du ska välja är en smaksak, ofta baserade på hur dina barn kan reagera på att du vet var de befinner sig hela tiden. Självklart om du gör tracking ett villkor för att äga Verizon iPhone många barn kommer att betrakta det som en rimlig avvägning. Äldre tonåringar kan dock gäller att ha en synlig spårning som lite läskigt och kommer därför att invända mot att ha en av dessa installerade på sin telefon.

En sak att påpeka om osynliga tracking program är att en gång installerat på iPhone fungerar spårning app i bakgrunden, skicka GPS-plat ser till spårning ansökan server så du behöver aldrig oroa dig för dina barn att slå på ca. Bara detta gör kanske den osynliga apps en klar vinnare, eftersom det sista du vill är för dina barn att glömma att sätta på ca.

SOM APP är rätt för dig?

Det bästa app är vad du känner skulle vara bäst för dig och din familj. Som nämnts ovan, om dina barn är cool med sin "mamma och pappa" som har ett sätt att spåra deras läge som helst och sedan gå med en synlig tracking app. Men om dina barn kan känna sig lite nervös för att du ska kunna lokalisera dem, då definitivt gå med en osynlig iPhone spårning app eller iPhone spion programvara. För mer information om iPhone spårning apps, kolla in denna iPhone resurs spårning app:

BESÖK: www.iphonetrackingapp.com


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar