måndag 22 augusti 2011

Apple iPhone 5 - Fortfarande innesluten i Rumour inslagning


Apple iPhone 4 har gjort en anmärkningsvärd position på marknaden, i själva verket är Apples alla produkter alltid vara i högdagrar av olika skäl. Apple iPhone 4 har fått strålkastarljuset från hela världen och samlat överväldigande framgång runt om i världen. Men, nu är det många nya högteknologiska smarta telefoner på marknaden från många berömda mobila jättar som håller visat sig vara en tuff ny alluvial av iPhone 4. Enligt nuvarande mobiltelefoner betyg har Apple iPhone halkat till fjärde plats, vilket inte är en bra indikation. Därför är det tuffa tider för Apple Inc. att behålla sin position på marknaden. Nu Apple behöver ta reda på den konkreta lösningen på problemet.

Men det verkar, varumärket har inlett sitt arbete det är därför vi höra om en ny telefon från Apple. Handenheten är ryktet som Apple iPhone 5 som kommer att var a en efterföljare till iPhone 4. Men Apple Inc.har inte gjort några uttalande om detta rykte. Men har många mobiltelefoner webbplatser började göra gissningar om denna femte generationens iPhone. Det finns några mobiltelefoner webbplatser som visar några läckta bilder som en preliminär tekniska specifikationerna för Apples iPhone 5. Enligt dem kommer handenheten bäddas med lite större skärm som mäter 4,0 inches. Till Apple iPhone 4 har Apple visat en konsekvent storleken på skärmen av sina iPhones dvs. 3,5 inches. Dessutom är nya iPhone-5 ser mycket smalare än tidigare iPhone-modeller. Den iPhone 4 var att stödja 3G-nätet men det finns några webbplatser som visar att nya iPhone 5 kommer att stödja 4G (LTE) nät samt.

Handenheten kommer att ha en bättre kamera upplösning och det kommer att vara igång den senaste iOS (version är inte k änt ännu). Till skillnad från Apple iPhone 4 kommer Apple iPhone 5 drivas med dual core Apple A5 CPU, NFC och bättre grafik. Nåväl, nu finns det många funktioner som fånga uppmärksamheten hos mobiltelefonen arbetssökande men ännu inte avslöjat om Apple iPhone 5. Alla är desperat väntar på det officiella beskedet från Apple Inc. om sin femte iteration av iPhone.

Om ovan nämnda funktionerna i Apples iPhone 5 kommer att bli riktiga så kommer vi att ha en mer kraftfull smart telefon i alternativet kö. Hur som helst, då finns det ingen bekräftelse om luren är därför tjänsteleverantörer också att inte lämna mobiltelefon erbjudanden för iPhone 5. I Storbritannien finns det en lång kö av Apple anhängare, därför Storbritanniens ledande nätverk ger alltid många frestande erbjudanden Över Apple-produkter där. Fram till iPhone 5 anländer på marknaden kan du hitta andra Apple mobiltelefo ner stöds av olika tjänsteleverantörer genom sin mobiltelefon deals.So, låt oss hoppas att Apple Inc.snart ge några trovärdiga ledtrådar om Apple iPhone 5 i närmaste framtiden och räcker nyfikenhet hos många mobiltelefoner arbetssökande.

Senaste uppdateringen av Mobiltelefoner - Free3gmobilephoneoffers nyligen


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar