torsdag 25 augusti 2011

iPhone Tips & Tricks Grunderna


Om du är en iPhone-ägare, mest sannolikt att du älskar det och skulle vara förlorade utan det ska det någonsin vara felplacerad, eller om du av någon anledning fick en del med den. Eftersom så många iPhone apps finns tillgängliga, är iPhone långt mer populära än andra smarta telefoner. Ett enormt antal funktioner kan läggas till telefonen med dessa program. Eftersom det finns så många program, kan antalet iPhone tips och tricks vara överväldigande.

Naturligtvis kommer iPhone från fabriken med olika trick förinstallerat. En iPhone-trick som folk älskar är att kunna ta en skärmdump av innehållet i telefonens stora skärm. Alla skärmbilder du tar med iPhone finns under "kamerarullen" i programmet Foton. Därifrån är fotot identiskt med ett annat foto på telefonen och det är möjligt att texten den eller e-posta den till människor.

Den iPhone kommer med möjligheten att få tillgång till speciella tangentbordstecken myc ket enkelt och snabbt. Till exempel, tryck och håll in "E" knappen på iPhone virtuella tangentbordet om du vill placera en accent över bokstaven "e".Ett litet fönster visas efter några sekunder och visar flera olika typer av accenter för ett antal språk. Detta kan även göras med vissa specialtecken som dollartecken, frågetecken och utropstecken.

Om det är något särskilt som du skulle vilja kunna göra med din iPhone, kommer med största sannolikhet App Store har det du söker efter. App Store kan nås via Apples iTunes, och när du når den, kan du söka efter iPhone val som passar dina behov. Dessutom är det möjligt att kolla in de senaste apps, mest populära program, Bästa gratis apps iPhone, liksom rekommendationer personal.

Ett antal bloggare njuta av att låta andra veta om iPhone tips och tricks som de har funnit den är kapabel till. Använda en sökmotor, kommer en snabb sökning avslöjar dessa typer av bloggar oc h du kan prenumerera på deras RSS-flöden så att så fort de efter några nyheter, tips eller knep, får du ett meddelande.


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar