tisdag 30 augusti 2011

Lås upp iphone? - Saker att tänka på


Du fick det här nya iPhone till ett bra pris men du kan inte använda den med befintliga nummer? Ja detta kommer att bli en besvikelse, vad med ett fantastiskt stycke teknik i dina händer men du kan inte använda den. Du måste låsa upp iPhone med en kvalitet låsa upp.

Lås upp utan förlust av funktionalitet

Flera låser få dig att förlora vissa funktioner i din iPhone. Men med en bra låser du få de senaste ios kör, jag använder musik utan att bli låst, använd 3G-nät till skillnad från andra låser upp, har möjlighet att uppgradera när det finns en uppgradering, och inte heller förlora garantin på telefonen. Om du vill låsa upp iPhone, måste du ha dessa saker. Utan dem inte låsa inte göra mycket vett som du förlorar mer än du kan vinna måste du alltså hitta en expert kvalitet upplåsning som kan låsa upp alla versioner av iPhone med tillfredsställelse och utan risk för bricking det.

Lås upp iphone någon version

En bra upplåsning expert kan låsa upp alla versioner. Var det 3GS eller till och med 4 kan iPhone låsas upp med de bästa låsa upp och du kan vara säker på att det inga problem när du använder med någon transportör som helst i världen. Det isär även när du uppgraderar din iPhone i framtiden, blir det inga problem. Flera låser med resultera i en förlust av en funktion, särskilt med iPhone 4.En kvalitet låsa upp expert kan ge dig den verkliga makten att låsa upp och jailbreaking.

Den kostnad och tid

Om du planerar att låsa upp iphone, vill du få det gjort en låg kostnad. Du vill inte spendera en massa pengar eller tid på det. Om pengar inte är ett begränsar kan du betala mycket för den upplåsta versionen från Apple självt. Du vill också börja använda din iPhone så fort som möjligt. Vissa låser kan ta da gar, men en upplåsning expert kan ge dig en mjukvara som kommer att låsa upp en iPhone i några minuter utan att riskera telefonen. En sådan programvara som kan användas av vem som helst och inte innebär att göra mycket. Så oavsett vad din nivå av datoranvändning, är, du kommer att kunna använda den för att låsa upp iPhone.



Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar