måndag 22 augusti 2011

Apple iPhone 5 - One More Handenhet, en del av Rumour Mill


Apple Inc. har blivit en härlig mobil varumärke på marknaden på grund av dess hårda arbete som visas på mobiltelefoner. Idag blir det ingen mobiltelefon användare som inte hört om Apples mobiltelefoner. Apples senaste tillskott, iPhone 4 har helt slagit ut så många märkesvaror telefoner genom sin skönhet och egenskaper.

Dessa dagar en ny Apple-telefon, Apple iPhone 5 är ytterligare ett namn läggas till i listan över ryktas mobiltelefoner gör människor oroliga för varje ny dag. Det finns många rykten virvlande på marknaden om den femte generationen av Apples iPhone. Apple Inc. har inte tillkännagivit någon sak om Apple iPhone 5 ännu men det är helt sant att telefonen kommer att vara en efterträdare till iPhone 4. Det verkar varumärket försöker sv-kassa ryktena om sin nya telefon så att den kan få maximal uppmärksamhet på marknaden.

Just nu fin ns det ingen aning om Apple iPhone 5 erbjudanden som vilket nätverk kommer att stödja luren på dess ankomst.För närvarande är det mycket svårt att säga att när molnen av spänning försvinner med Apple iPhone 5 och dess erbjudanden. Det finns några mobiltelefoner webbplatser som visar läckta bilder på iPhone-5 och ger några av de läckta tekniska specifikationer. Enligt de läckta tekniska specifikationer, för allra första gången Apples iPhone kommer att ha större skärm än 3,5 inches. Det betyder att vi kan föreställa Apple iPhone 5 prydda med 4,0 eller 4,3 inches skärm. Dessutom är den nya telefonen beräknas vara igång den senaste IOS, troligtvis iOS 4,3.

Handenheten kommer att drivas av dual core Apple A5-processor istället för enstaka processor.Efter Samsung, är Apple kommer att införa NFC stöd i sin nya iPhone 5 plus bättre grafik. Kameran upplösning förväntas också vara av bättre kvalitet. Det mest ovanliga vad vi kom öv er är att nya iPhone 5 kommer att stödja 4G (LTE) nätverk tillsammans med 2G-och 3G-nät. Om det av någon slump, är alla dessa rykten kommer att bli riktiga så kan vi föreställa oss att hur mycket tekniskt framsteg mobiltelefon kommer att nå marknaden. Men, tills och om inte Apple Inc. meddelar något om Apple iPhone 5, alla dessa funktioner är precis som luftslott. För närvarande kan vi bara vänta tålmodigt för femte iteration av iPhone.

Därför är förekomsten av iPhone 5 erbjudanden är helt beroende av de tillkännagivanden som gjorts av Apple Inc. När kommer några konkreta fakta om förekomsten av iPhone 5 finnas tillgängliga på marknaden, kommer att nätoperatörer börja sitt arbete på iPhone 5 erbjudanden. Så, hålla kontakten med oss ​​och ta reda på de senaste uppdateringarna om Apple iPhone 5, en ny sensationell telefon från Apple.


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar