fredag 19 augusti 2011

MOBISTEALTH iPhone - Allt du behöver veta för att spionera på en iPhone 4


<- P.p1 {margin: 5.0px 0.0px 5.0px 0.0px, font: 12.0px "Times New Roman"}! Span.s1 {text-decoration: underline; color: # 183df9} ->

MobiStealth iPhone är en iPhone applikation som används för att i hemlighet spionera på iPhone 4. Det sätt iPhone spion programvara, är att direkt efter iPhone 4 spion telefonens programvara laddas ner och ställa upp, kommer iPhone 4 spionprogram blir omöjlig att upptäcka och genast börjar spela in en mängd information är omöjlig att upptäcka och omedelbart börjar att spela in olika aktiviteter (ringa loggar, SMS, GPS-platser), och sedan tyst uppladdning alla loggar på ditt online-konto som är inrättat vid köptillfället. Allt detta sker i bakgrunden, medan den person använder sin iPhone.

Här är en lista över alla funktioner som finns på iPhone 4 spionprogram:

I hemligh et Läs Textmeddelanden - Sättet det här MobiStealth iPhone 4 spion funktionen fungerar, är att alla SMS-meddelanden som skickas eller tas emot från iPhone 4 hemlighet registreras. Dessutom är fullständiga innehållet i varje meddelande inspelade tillsammans med datum och tid texten meddelandet skickades / emot. Detta betyder att du kommer att kunna återhämta sig och läsa raderade SMS. Vad detta betyder är att om du någonsin velat recovere delted textmeddelanden, det är så är det gjort!

Visa samtalsloggar - Denna MobiStealth iPhone 4 spion funktionen kan du ta reda på alla inkommande och utgående samtal uppgifter om iPhone. Dessutom kontaktar lagrats i iPhone kontaktlista / adressbok som är assocated till antalet i samtalet loggarna visas.

* Hemlighet Visa bilder - Överlägset, min mest favorit inslag i MobiStealth iPhone spion programvara. Detta iPhone spionprogram funktionen ger dig möjlighet att i hemlighet hämta och visa alla foton som snäpps på iPhone.

* Stealth GPS - Med GPS-spårning kan du spåra anonymt GPS-koordinaterna för iPhone. Koordinater fångas upp och laddas upp i fördefinierade intervall, vilket ger dig en detaljerad bild där personen du spårar är. Om du letar efter en iPhone GPS-app, nu gäller det!

Här är de mest populära orsakerna människor köper spion program för iPhone 4:

* Catch otrogen make: Definitivt det # 1 anledningen till att någon beslutar att använda en iPhone 4 spion app, är att ta reda på sin partner är otrogen.Använda en iPhone 4 spion app, kan en misstänkt make samla hemlighet alla "bevis" som de behöver.

* Håll ett öga på dina barn iPhone Användning: Med MobiStealth är iPhone 4 spion app, föräldrar nu har ett billigt sätt att övervaka sina barns iPhone 4 användning.

* Anställd Spårning: iPhone 4 spion programvara kan också användas för att övervaka företagets emitterade iPhone. Arbetsgivarna har nu ett enkelt sätt att övervaka och spåra sina anställda så att de är i överensstämmelse och / eller att vara ärlig om det befann | iPhone 4 spion programvara ger arbetsgivarna ett nytt sätt att enkelt övervaka sina anställda för att säkerställa att deras anställda är ärlig under arbetstid timmar när deras anställda är ute på fältet.

Sammanfattningsvis är MobiStealth iPhone 4 spion telefonens programvara en iPhone 4 spion app som används för en rad olika skäl från att fånga en otrogen make att spåra en anställd.


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar