onsdag 31 augusti 2011

Lås upp iPhone på nolltid


Om du har en iPhone och kan inte använda funktionerna på rätt sätt eller är besvärade av alla de restriktioner som tack vare Apple, vill du få den upplåst. En olåst iPhone är mycket bättre än en som är låst. Den har alla funktioner du behöver och mer. När du väljer att låsa upp iPhone du gör bäst. Det viktiga är att du måste hitta en expert för att göra det åt dig.

Lås upp iPhone med omsorg

Med Apples insatser för att förhindra iPhone från att vara olåst, bättre med varje ny release, är risken att du kör för bricking din iPhone högt om du inte låsa upp iPhone ordentligt. Det finns flera leverantörer som kan erbjuda sig att göra det billigt för dig, men du måste bestämma mot att välja de du vet mycket lite om. Be dina vänner och kollegor och du kan ta reda på vem som kan göra ett bra jobb.

Kostnaden för upplåsning

Du måste ha betalat en hel del pe ngar för din iPhone och du verkligen inte vill punga ut mer för låsa upp iPhone. För att se till att du får rätt kompetens för att låsa upp iPhone, måste du hitta en känd låsa upp expert som kan göra det ett lågt pris.Lågt pris som innebär en kompromiss om skicklighet låsa upp som du inte vill förlora din telefon. Priset beror också på vilken version av iPhone du vill ha knäckt. Till exempel iPhone 4 kostar nu mer att låsa upp än de tidigare versionerna av telefonen. Men om en känd leverantör eller Unlocker verkar kräva ett högre pris för det och tycks ha berättigade skäl för samma, då är det värt att betala priset framför allt för de nyare versionerna, eftersom de är svåra att knäcka.

Tidsfaktorn

När du vill överväga den tid det tar att låsa upp iPhone och en bra säljare kan göra det snabbt för dig. Du är ivriga att använda telefonen och om någon komm er att ta dagar för det, då du inte kommer att hitta vänta trevlig. De med välrenommerade kompetens kan göra det åt dig i lite tid och kan se till att telefonen fungerar bra. Risken för bricking telefonen är mindre och du kommer också få en ordentlig version av Ios korrekt installerad.


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar