onsdag 17 augusti 2011

Komma japansk manga för Kindle, Nook, Sony läsare, iPad, iPhone och liknande enheter


Att hitta bra japansk manga för Kindle, Apples iPad och iPhone, Sony läsare kan Nook och andra digitala eReaders inte vara så svårt som tidigare, men fortfarande tidskrävande. Den manga entusiaster av idag, har bärbara eReaders och försöka ha en samling av manga för läsning på språng. Merparten av den här artikeln kommer att ligga på frågan om förvärv av japansk manga för Kindle, iPad Nook, och liknande enheter.

Att ha en samling av manga för Kindle, Nook, iPad, iPhone och liknande anordningar, eliminerar behovet att bära en last på manga böcker var du än är på väg. Naturligtvis är den japanska manga lagras digitalt på din elektroniska läsare. Det är mycket likt det sätt bilder, är text, video eller musik som lagras på en modern mobiltelefon.

Det finns några typer av platser på nätet, som du kommer att kunna hitta manga för Kindle och andra digitala läsare. Liksom de flesta saker på nätet, finns det shoppin g webbplatser tillgodoses manga, och det finns några som tillgodoser de individer med bärbar elektronisk läsutrustning också. Om du får en massa manga titlar genom shopping webbplatser, övertid du kommer att spendera en stor summa pengar, eftersom du betalar för varje manga som du vill.

Bortsett från shopping webbplatser för att få manga för din Kindle, Nook, iPad, iPhone och andra enheter, har du medlemskap och icke-medlemskap webbplatser.Icke-medlemskap webbplatser där du kan få manga för eReaders är mycket sällsynta och det kan ta lite tid att hitta en bra en, och naturligtvis att du inte kan hitta manga av numren på dessa vanliga webbplatser. Medlemskap webbplatser på andra sidan, kommer du att få en bättre chans att hitta japansk manga av siffrorna för din läsplatta.

De flesta medlemskap kan ha antingen ett månadsabonnemang eller en livstid abonnemang. Livslängden abonnemanget är oftast billigare än de månatliga en i det långa loppet.

För några av oss, att bara ha manga på vår portabla läsare är inte tillräckligt. Vi är intresserade av hur väl den har konverterats till eReader. I grund och botten måste japansk manga för Nook, iPad, iPhone, Kindle och andra eReaders som vi har, behålla sin konst kvalitet och läsbar text.

Många bärbara elektroniska läsare där ute, är mycket kapabla att hantera japansk manga mycket bra. Jag måste nämna att Kindle har även en programvara variant, som skiljer sig från eReading enhet. I princip Kindle applikation tillåter för att läsa Kindle böcker om enheter såsom vissa Blackberry smartphones, den nyare versioner av Android och Windows 7 mobiltelefoner.Även om du inte har den faktiska Kindle enhet, men du äger en Blackberry Curve 8900 (till exempel), kommer Kindle program gör att du kan läsa manga på den smartphone.

När du har japansk manga för din Kindle, iPad, iPhone, Nook och andra e nheter, har du en oöverträffad bekvämlighet när det gäller visning manga på språng. De dagar undrar hur man får massor av manga för din bärbara läsaren är nu över.

Reda på mer ...

Börja bygga din samling av manga för Kindle, iPad och andra eReaders.

http://ebookdownloadsunlimited.weebly.com/manga-for-kindle-ipad-iphone-nook.HTML


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar