onsdag 31 augusti 2011

Spy Verizion iPhone - How To Catch en otrogen make Använda En Verizion App iPhone Spy


Hur många gånger har du varit vaknat ur din sömn med pip av din makes Verizion iPhone text anmälan eller kanske genom ringmärkning av deras Verizion iPhone, och sedan skyndade rusa som din make lämnar rummet för att ta samtalet?

Om någon av dessa situationer låter bekant för dig, din make kan vara otrogen. Om du misstänker att så är fallet, då du inte har alternativ till ditt förfogande, med de mest populära ena är en Verizion iPhone spion app. En Verizion iPhone spion app kan ge dig all information du behöver för att ta reda på vem som skickar dem sent meddelanden natten text, eller vem som ringer när din make skyndar ut ur rummet.

HUR FUNGERAR DET?

Sättet det här spionen app fungerar, är att det i hemlighet kommer att spela in en mängd saker som din partner gör på sina Verizion iPhone. Detta inkluderar att kunna läsa textmeddelanden (inkommande / utgående), ring historia, e-post, kalenderposter, webbl äsare vanor, bokmärken och bilder. Eftersom denna information samlas in, är det skickas till en avlägsen klippa där du en tillgång till den via någon internetansluten enhet som har en webbläsare. Detta konto är inställd på köpet, och kan nås 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, från var som helst i världen.

Dessutom är en extra bonus till ett Verizion iPhone spionerat app att det också kommer att spela in GPS-position av iPhone. GPS-koordinater är sedan presenteras via Google Maps så att du kan få en klar bild av var din make var på en viss dag. Denna information kan vara avgörande vid beslut om din partner är otrogen eller inte, men kan också vara användbart i nödsituationer eller om mobilen blir stulen eller förloras.

Vissa människor har en moralisk fråga om användningen av denna typ av iPhone "spion" app, men fler människor har ett ännu större moralisk fråga kring fusk i en relation. Även om slutet inte alltid helgar medlen i den moraliska hierarkin, med hjälp av en Verizion ansökan iPhone spion för att fånga en otrogen make är den mindre av två onda ting.

Åtminstone kommer du att kunna avgöra en gång för alla om din make är otrogen mot dig. Enbart detta kommer att vara mer än tillräckligt för att motivera att använda denna typ av övervakning program på sin iPhone.

VAR ATT FÅ MER INFORMATION?

För mer information om spionen Verizion iPhone apps, kolla in denna iPhone spion webbplats programvara resurs som är full av den senaste app iPhone spion recensioner och nyheter.

BESÖK: www.iphonespyphone.com


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar