onsdag 24 augusti 2011

Den bästa iPhone Tips och tricks


Den iPhone är redan säker på att vara en av de bäst säljande Apples produkter genom tiderna, och lanseringen är efterlängtad av miljontals konsumenter världen över. Även om iPhone faktiskt inte har släppts ännu, det finns ett antal av iPhone tips och tricks som kommer väl till hands att lära nu.

iPhone tips och tricks

När det kommer till iPhone tips och tricks, en av de bästa handlar om hur du kan göra låga ringsignalen på iPhone starkare. Detta är viktigt eftersom i själva verket ett av de vanligaste klagomålen på iPhone är att den har en så låg ringsignalens volym. Om du är en av de många människor som finner detta vara ett problem, då åtminstone finns iPhone tips och tricks du kan använda för att göra något åt ​​det.

Du kan enkelt lösa problemet genom att använda en anpassad ringsignal snarare än de som redan finns på enheten, och se till att ringsignalen du väljer är en högljudd, hö g frekvens ljud.

Ett annat bra tips handlar om hur du kan titta på Google video över din iPhone, och den process som krävs här är otroligt lätt också. Sedan iPhones Safari-webbläsare inte stöder Flash hade Apple bolaget därför att komma med en ny ansökan för enheten som skulle möjliggöra strömmande video att spela på den, och ändå inte fungerar på Apples nya ansökan.

Du kan dock hitta olika YouTube-videor som ger dig steg för steg guider av trick som krävs för att titta på Google video direkt från din iPhone.

En annan av de bästa iPhone tips och tricks innebär strömmande ljud från din iPhone till ditt Bluetooth-headset.Detta är en annan viktig fråga eftersom många människor var mycket besvikna när de fick veta att Bluetooth är A2DP-profilen inte ingick i iPhone funktionen listan. För att kunna använda Bluetooth måste enheten vara kompatibel med vissa Bluetooth-profiler.

För att uppnå detta måste du para ihop ett Bluetooth-headset med din iPhone, slår på headsetet så att den kan utföra handslag med iPhone, och när du har gjort detta måste du gå in Visual Voicemail skärmen och tryck på Audio knappen i det övre högra hörnet. Du får då ett ljud dialogruta från vilken du väljer Headset alternativet, och sedan växla över till iPod och börjar spela musik eller video.

Det finns många andra riktigt bra iPhone-tips och tricks som du kan använda också, som alla är riktigt bra eftersom de gör att du kan få ut ännu mer av din iPhone enhet. http://www.the-iphone.biz


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar