lördag 20 augusti 2011

Tjänster och förmåner för officiella iPhone låser


Officiell iPhone låsa upp från iPhoneUnlockUK.com är tillgänglig via iTunes självt och inte kräver någon programvara eller jailbreak. Detta är en otroligt lätt tillverkare unlockto låsa upp iPhone 4 och för att låsa upp iPhone 5 kan du använda din telefon på alla GSM-nätverk världen över. Frekventa resenärer kan njuta extra fördelar av FaceTime via 3G, och obegränsade tjudra (med iPhone som bredbandsmodem).

Hur låsa upp iPhone 4 och iPhone 5?

iPhone 4 låsa upp och iPhone 5 låsa upp är mycket enkel. Allt du behöver göra är att betala requiremed beloppet och skicka in ditt IMEI till iPhoneUnlockUK.com som i sin tur skickar en låsa begäran till Apple.Depending på nätet processen tar någonstans mellan en till fem dagar. När det är klart du är mailade och sedan kan du enkelt an sluta telefonen till iTunes för att slutföra låsa upp.

Vilka är de tjänster som erbjuds för iPhone Låsa upp?

Factory låsa lösningar är lätt tillgängliga på nätet och finns på iPhoneUnlockUK.com / tjänsteman. Du kan låsa upp iPhone 4 och iPhone 5 så att du kan använda din telefon på alla nätverk runt om i världen. Så länge du har en GSM-sim kan du låsa upp iPhone 4 och låsa upp iPhone 5 och använda det i något land på alla nätverk. Det är också tillrådligt att använda låsa upp iPhone 4 eller låsa upp iPhone 5 om du reser utomlands för att du ska få tillgång till din e-post, data och internet utan kostnad och kommer att spara på roamingavgifter när man gör telefonsamtal.

Extra fördelar och funktioner i officiella iPhone låser upp:

Kunderna kan köpa den officiella iPhone 4 låsa upp och iPhone 5 låsa upp online från iPhoneUnlockUK.com. Ingen annan online-leverantör kan erbjuda en officiell iPhone unlock.iPhoneUnlockUK.com ger också ett kostnadsfritt program Pack "som innehåller relaterade förbättringar. Internetdelning är en frigörande funktion som bara välrenommerade officiella iPhone låsa tjänsteleverantörer erbjuder utan kostnad.Internetdelning tillåter alla typer av iPhone att användas som modem för bärbara datorer, och detta är speciellt användbar för resenärer. Den bästa nyttan av iPhone 4 och iPhone 5 unlocksincludes FaceTime över en 3G-anslutning Du är inte längre begränsad till WiFi. iPhone kan uppdateras med hjälp av standardmetoden inom iTunes utan rädsla för att bli utelåst.


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar