onsdag 18 september 2013

Var kan vi få Fallet för iPhone 4S? - Business - Försäljning


Detta år, 4th, Octorber, det är verkligen en vettig dag, Apple familjen lägga till en ny medlem-iPhone 4S, nu världen är galen för det här äpplet medlem, men när kan vi få fallet för iPhone 4S?

Vi kunde våga säga att: Apple verkligen förändra världen, förändra sättet vi tänker om datorn och ändra sättet vi tänker på mobiltelefonen. Innan det, tror vi bara mobiltelefon används för att ansluta människor. Nu vet vi en mobiltelefon kan ha så många fucntions kan kontakta folk, kan användas som en dator: söka på internet, kan spela spel med bara peka på skärmen. När vi spelar spelet arga fåglar, får vi inte glömma funktionen av vår iPhone!

IPhone 4 har börjat med i ungefär ett år, men det är fortfarande mycket varmt, därför att dess höga teknik. Apple företaget är verkligen ett stort företag, eftersom deras produkter har också hjälpa många andra människor att försörja sig! Såsom de människor som producerar fodral för iPhone! Det finns ett talesätt går så här: Apple är en älskare och Nokia är en fru! iPhone är så vacker och så tunn, är ett fall för att skydda sig själv. Så samma för iPhone 4S. Denna Octorber, får vi en annan stor nyhet från Apple företag. Den önskvärda nästa generations iPhone är lauched-iPhone 4S. Även om det är nästan samma som IPhone 4, funktionerna blir mer kraftfull! Dessutom finns det nästan ingen skillnad mellan utseendet på IPhone 4 och iPhone 4S! Endast små förändringar om volymknappen! Så människor som producerar fallet för IPhone 4, nu betalar det mesta av sin uppmärksamhet till iPhone 4S, att fånga marknaden! Dock är vissa företag mer smart, kan fallet de producerar kan användas för IPhone 4 och iPhone 4S på samma gång! När jag klickar på "TPU fodral för iPhone 4s", jag kommer in i företaget: trait-tech (), sedan se de vackra fjäril fodral för IPhone 4 / iPhone 4S de säljer nu. Fantastiskt, utom Type fallet, de har också många andra fall för iPhone 4S nu! Fallet med bilden av Jobs, Crystal Case, den tecknade hårt fodral för IPhone 4 / iPhone 4S! Verkligen vackert och praktiskt på samma gång! Om du har en IPhone 4, och du bestämmer dig för att köpa en annan iPhone 4S, kan du bara få ett fall för två iphone. När du vill använda iPhone 4S, är allt du behöver göra är att precis utanför fodral för IPhone 4 och installera det på iPone 4S. Och om du är en bra affärsman, kan du finna att det är verkligen en bra chans att göra något åt ​​den nya iPhone 4S! Såsom iPhone 4S fall! Jag har funnit att drag-tech, är det inte bara ett detaljhandelsföretag, för om du köper 10st och mer, kan du få ett riktigt bra pris på dessa nyaste och hett försäljning fall!

iPhone 4S kommer, var man kan hitta det fallet för iPhone 4S. Om du vill få svaret, kom gärna till drag-tech!

Partihandel IPhone 4

Cherry från

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar