lördag 21 september 2013

Apple iPhone 4


p Det är ingen tvekan om att Apple iPhone fyra kommer att bli den hetaste Smartphone att slå butikerna här yr. Med en helt ny design utseende och interna layouten har Apple lyckats skapa en mängd förbättringar på tidigare Apple iPhone konstruktioner, vilket gör det förmodligen det mest lönsamma objekt lansering för Apple hittills.

Så hur blir det Apple iPhone fyra olika mot 3GS?

estetiska stil:

Apple iPhone fyra har observerat en total stil översyn. De 3GS kan observeras som en förbättring kring 3G, ändå Apple iPhone fyra är verkligen en helt ny telefon helt och hållet. Stilen är något mycket mer kantiga med mjuka kurvor från 3G och 3GS kasserade för att skapa plats åt något skarpare betydligt mer samtida sökning luren. Det har också skapat från helt olika leveranser. Något än den bekanta plasthölje från tidigare konstruktioner, ger en fräsch stål och förstärkt glas luren en riktigt känsla av premium konstruerat hög kvalitet.

Digitalkamera:

Apple iPhone fyra innehåller en fem megapixel digitalkamera, en stor förbättring från sina föregångare. Så fint eftersom förhöjda pixel beslutet, har det möjlighet att skjuta Hög clip video i 720p hög kvalitet. Säkert en av de främsta klagomålen om Apple iPhone kunder oftast har varit bristen på en digital kamera blixt, så Apple har lagt in runt Apple iPhone fyra. En extra ingång går igenom VGA digitalkamera kan även integreras som medger enklare bilder självporträtt och även förmågan att utföra ansikte tid samtal videoklipp.

Retina Show:

pixel beslut från Apple iPhone fyra är verkligen högre att personen pixlar inte kan uppfattas av det mänskliga ögat, alltså dess titel. Att ha en jättestor pixel beslut av 640x 960, är ​​det lätt att avgöra varför den höga kvaliteten från på skärmen bildspråk är egentligen högre. Detta kan göra det perfekt för visning av HD-bilder och videoklipp s i all sin prakt. Vid 3,5 inches, kan skärmen vara också generöst tilltagna och kan göra för enkel kontakt display navigering.

Apple iPhone fyra innehåller också en till synes gränslös rekord av funktioner som du kanske förutse. Från super snabb 3G och Wi-Fi webbåtkomst, AppStore, iOS fyra och en Apple A4 (1GHz) processor för belysning snabb effektivitet, fästingar Apple iPhone fyra verkligen alla fack. Kan erhållas i svart och vit färg varianter, och i 16GB och 32GB val, finns det inte någon tvekan om att Apple iPhone fyra kommer att vara den coolaste telefon erhållas.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar