onsdag 25 september 2013

iPhone Development Technology bäst av allt - Datorer - Mjukvara


Allt är bättre på en iPhone eller en iPad bokförda. En 8-megapixel kamera för bilder och 1080p HD-video är tillgänglig och otrolig. Facetime kommunikation, surfa på webben, skicka meddelanden, kolla e-post och arbeta i kalendern. Ingenting är bättre. Lyssna på musik och titta på filmer. Bäst av allt, ringa telefonsamtal. iPhone utveckling har gett tekniken det bästa av allt i en handhållen enhet.

Kamera

iPhone utvecklingsteam har tagit 8MP kamera och gett det nya och intressanta optik. Bättre bilder i inte bara hög utan också svagt ljus, förbättrad färgåtergivning och minimerad rörelseoskärpa, förbättrad exponering, och fler spotlights på ansiktet och handling upptäckt. Se bilder på den vackra vita eller svarta utforma och häpnad följer. Den tydlighet och klarhet i bilden är spektakulära. Den nya Iphone 4s kamera applikation är märkbart klarare och erbjuder livfullt rika bilder i jämförelse med de tidigare iPhone-versioner. Den iPhone utvecklingsteam har också satsat på att skapa Separat fokus och exponering i kamera som hjälper till att bygga en mer balanserad exponering. Även om det inte är professionell kvalitet, har konsumenterna gormat om tydlighet och användarvänlighet.

Outsourcad iPhone och iPad Camera App utveckling p Det finns många outsourcade iPhone utveckling företag som erbjuder applikationer som gör användningen av iPhone så mycket mer intressant. Till exempel är Camera Quick för iPad2 och IPhone 4 en sådan tillämpning som tar bilder snabbt, redigerar dessa bilder med justerbara fotoeffekter, och tillämpar fördefinierade filers Auto bild från en build i biblioteket. Detta bibliotek är vald av användarna. Spara bilder på Apple utforma eller skicka dem till webben. Biblioteket ger häftiga och spännande effekter för bilder tagna med kameran Quick.

Camera Quick för iPad2 har justerbar foto effekt, filter, en extra app kamera med stor högupplöst foto support, funktioner delar, förmågan att vända foton horisontellt och vertikalt, skapa nya effekter, och en riktig kamera gränssnitt. Inga speciella kunskaper behövs för att använda kameran och konsumenter kommer att finna denna app lätt att använda. Klipp och klistra alternativ stöds också och skicka full storlek bilder via e-post är tillgänglig.

Denna iPhone-applikation är kompatibel med iPad och iPad 2 samt iPhone4 och Iphone 4s. Camera Quick är tillgänglig via App Store i foto och video kategori.

iPhone och iPad applikationsutveckling - FaceTime, iMessage och påminnelser

FaceTime ger konsumenterna möjlighet att tala ansikte mot ansikte utan en hel del tekniska kunnande. Se släkt och vänner när du pratar. Missa dem lite mindre och besöka så länge som du känner för. Använd iMessage att skicka obegränsat antal meddelanden mellan iPhone, iPad och iPod touch. Grupp meddelandehantering finns också och kommer att hålla släkt, vänner och affärsbekanta alltid i meddelandet slingan.

Påminnelser på iPhone och iPad har aldrig varit enklare. Ta påminnelsen app som är tillgänglig i en iPhone att göra listor på allt och ställa in varningar. Säg Siri för att ge röst påminnelser eller bara sätta upp en ljud-eller iPhone skriftlig varning. Varje lista du behöver göra är tillgänglig på iPhone eller iPad och "everythinglist" kommer alltid att vara "i handen". Kan du verkligen leva utan en iPhone eller iPad med iPhone utvecklingsteam som arbetar övertid för att du ger dig ett brett utbud av intressanta iPhone-program?

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar