söndag 22 september 2013

Nästa generation av mobiltelefoner: Mer än bara en telefon - Datorer


Copyright (c) 2011 Sandra Tiffany

mobiltelefon eller mobil teknik kan vara överväldigande. Till exempel, vad 3G eller 4G betyder och vad är skillnaden mellan de två? Först tänkte jag, att terminologin var ett gäng marknadsföring hype, men det visar sig vara betydande om du planerar att använda telefonens applikationer, använder din ordbehandlare, skicka stora filer eller ta och skicka bilder med hög upplösning.

Här är en enkel lättläst förklaring av "G":

1. Den "G" står för generation.2. Skärmstorleken ändras inte mellan 3G och 4G.3. 4G är oftast snabbare. 4. 4G är bättre för dataöverföring och erbjuder högre .5. 4G är bättre för videokonferenser och på rad flera spelare. 6. Fråga din operatör mobiltelefon om deras nätverk stöder antingen 3G eller 4 G.

Listan är ganska grundläggande och enkla att förstå. Det diskonterar alla PR-reklam.

Några andra överväganden när du uppgraderar din telefon kan vara hur du använder telefonen. Till exempel: en näringsidkare som gör en hel del textning kanske vill använda Blackberry. Blackberry Telefonen har ett tangentbord som är stor nog att använda för en mans hand storlek men ändå liten för att rymma storleken på en ficka telefon. Blackberry har också bättre dokument hämtning och ord fungerar bearbetning. Skärmstorleken är lite liten men.

Om du vill ta bilder, videor och använda olika typer av applikationer som GPS, sociala medier och andra funktioner företagare får inte använda, skulle Apple iPhone vara ett bra val. Apple har de flesta applikationer på marknaden och några av dem är mycket användbara. Skärmstorleken är stor för att visa bilder.

nya Motorola Droid telefoner är i direkt konkurrens med Apple iPhone. De har några av de användbara funktioner Blackberry har för verksamheten. Den Droid blir valet telefonen för aktiva företagare.

Droid, Blackberry och iPhone-tekniken kompletteras av den senaste införsel av tabletterna. En vän har en Motorola pad och Droid telefon. Hon tog en bild med sin Droid telefon men ville visa den på Motorola pad. Hon tog helt enkelt minnet av hennes telefon och kopplat in den i dynan och kunde se hennes bilder på en tablet större skärm. Det är ett av de sätt på telefonen och tabletter kompletterar varandra.

Apple introducerade den första iPad tablett och dess tillämpningar var mer som en laptop och mindre som en telefon. Den andra generationen har inkluderat vissa telefonfunktioner.

världen går mot mer och mer användning av cellen / mobila telefoner och tabletter. Du kommer att se tabletterna fungerar som en dator och telefon mycket snart.

senaste "cloud-tekniken" använder tabletten och telefoner som en PC eller visning enhet. Nästa generations telefon kommer att vara en ersättare till din dator. Man kommer att kunna se sitt hem genom ett hem säkerhet kameran, se din fru eller man när du pratar med dem i telefon, och starta bilen med en knapptryckning på en knapp på din mobiltelefon.

upp mobiltelefoner är Apples iPhone och Motrola Droid. I head-to-head test iPhone kommer ut något framåt, särskilt inom data-hastighet och röst kvalitet. Tablet-datorer, sporrade av Apples iPad, har snabbt blivit en ny källa för röstkommunikation. Den nya VoIP app kan du i princip använda din iPad som en iPhone.

Om du inte vill vara låst till att köpa en nästa generations telefon från någon särskild transportör kan du köpa en "upplåst" telefon. Du kommer att behöva köpa ett SIM-kort och har en enhet nummer för bäraren.

En sak är säker. En telefon är inte längre bara en telefon.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar