tisdag 24 september 2013

Förslag om hur du använder din iPad för att bearbeta kreditkort - hälsa


Inuti inte så avlägsen tidigare, när en näringsidkare hade att acceptera bank plast från kunder, kommer de behövde dyra kreditkort tillbehör kort behandling tillsammans med program. Teknik erbjuder orsakat det att vara möjligt för människor som driver företag av alla storlekar att acceptera visitkort från kunder, ge människor flera alternativ från Internet bearbetning för att hjälpa mobil bearbetning av kassaregistret smälta. Flera småföretag innehavare eller till och med människor frilansande få tog på sina egna ipad för en produkt med hänsyn till att acceptera plastkort med kunderna. Här finns flera lösningar du har när det gäller fördelarna med iPad med avseende på återbetalning bearbetning. Detta block kan vara ett mycket litet kort besökare som kommer ansluts till ettor äpple, vilket gör det kreditkort läsare. Det är möjligt att dra ditt kundens kort konto genom läsaren, tillsammans med de program kan behandla din kunds laddning. Avgifter för rektangel är 2. 75% för varje slägga för många kortdesigner, tillsammans med du får pengar med dina pengar inom ett dygn.

Square Läsaren är helt gratis, och därmed är det iphone app människor får göra det hela lyckas. Din rektangel kan användas över iPhone4, iPad och Google Android-telefoner. När du får din Square och montera programmet, kan du acceptera dem första kredit-baserade kort i ett par minuter. Detta torg är bra för företag som behöver kort svepa affärskvarteren i utcheckningen sektioner, med tanke på att det är enkelt och snabbt. Kvitton är e-postas till en uppdragsgivare. Det är också praktiskt om du semester för affärer tillsammans med kräver en cellulär lösning laddning behandling.

Din PayAnywhere återbetalning smälta svar ger dig en fri människa betalkort som läser tillsammans med iPhone App för att bara acceptera oss Express, reda, Visa och Mastercard betalkort ur dina kunder. Du kan använda denna besökare på Apple, iPhone och även iPod iTouch. En annan billig svar för laddning bearbetning som Block, kostar PayAnywhere inte någon sorts månad till månad minimiavgift, ingen inrättas avgift med noll avbokningsavgift. Bara annons som med och samtycker till betalningar. Du kommer säkert att få pengar med ditt bankkonto från högförädlade betalkort innanför 2 dagar.

PayAnywhere är idealisk för mobila företagare som kräver olika sätt att ta emot räkningar betalkort från kunder som inte ställning linje på sin butik. Tjänsteleverantörer, entreprenörer och resande säljare införliva användningen av enheter som PayAnywhere att bara acceptera debitera sina kunder. Som din iPad kan du ansluta till någon form av hemsida som passar dig, kan du också använda något företag laddning behandling som gör att du kan själv sätta din info kort konto till dina kunder med avseende på behandling. Vanligtvis, en hel del av dessa lösningar ger dig en stor internet-läge som du verkligen fylla i med kundens identitet, hemadress, kreditkortsnummer, utgångsdatum dag, och säkerhet kupong. Då du placerar definitivt i den mängd att hjälpa laddning, och massmedia en omkopplare för att närma denna återbetalning. Manuell laddning smälta tar längre tid, och det är inte idealisk för människor behandla en betydande volym av bank plast direkt (njuta av utseendet på typen av någon form av detaljhandeln shoppa!).

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar