lördag 28 september 2013

Ladda ner DVD till iPhone


För att ladda ner DVD till din iPhone, du kommer att behöva en dator, några speciella program, och USB-ledningen som kom med din Iphone, för att ansluta den till datorn. Överföra filmer från din befintliga DVD-skivor till din Iphone är inte alls svårt, så läs vidare för att ta reda på hur det görs. p Det är värt att notera att den dator du använder för att överföra filmer från DVD till din iPhone inte behöver vara en super hi tech bit kit-så länge den kan hantera filmfiler själva, som är helt stor, bör det vara bra. Det är värt att notera dock att du behöver något som har en DVD-enhet och en hårddisk som kan lagra så stora filer. Det är inte nödvändigt för den dator du använder för att vara ansluten till internet, men du behöver en programvara som kallas en ripper. Det fungerar i princip genom att dra filmfiler från dina DVD-skivor och lagra dem på datorn, gör ingen skada till DVD själv.

För att ladda ner DVD till din iPhone, måste du först se till att din rippning programvara kan spara filmer i MP4-format, vilket är det enda format som fungerar på iPhone. Rippning programvara är oftast väldigt lätt att använda, och så fort du har gjort det några gånger kommer det att bli något du kan göra utan att ens tänka på det. Om du har turen att ha en trevlig modern hårddisk med massor av utrymme, kommer du att kunna ladda ner filmer i ett försök, och sedan överföra dem alla på en gång, vilket sparar mycket tid.

Så snart du har alla de filmer du vill på din hårddisk, måste du ansluta Iphone till datorn med USB-ledningen och växla par av dem. Efter några minuter bör de vara redo att gå, och du kan använda iTunes programvara för att överföra filmer på iPhone. Det är en mycket enkel process, och igen när du har gått igenom den några gånger det borde bli en andra natur för dig.

Denna artikel innehåller allt du behöver veta för att du ska kunna börja ladda ner musik till din iPhone, så jag hoppas att du fann det användbart för din egen strävan-happy nedladdning!

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar