onsdag 25 september 2013

Överföra din nuvarande iPhone till en ny iPhone Med iPhone Development - Datorer - Mjukvara


iPhone och iPad utvecklare på Apple marknadsföra nya generationer av produkter på en regelbunden basis. Historiskt iPods uppgraderades var sex eller sju månader, men iPhones tenderar att uppgraderas i en mycket långsammare takt. Tolv till arton månader verkar vara tidslinjen för uppgradering iPhones, men naturligtvis kan variera med efterfrågan på marknaden. Med detta uppgav iPhone4 S var närvarande lanseras med fler funktioner och appar. Konsumenterna är alltid angelägna om de senaste och coolaste funktionerna, medan vissa konsumenter precis som tanken på att ha en ny telefon, men andra menar att de nyaste funktionerna kommer uncomplicate deras upptagna lives.No oavsett vad skälen till att köpa en ny iPhone, det finns behovet av att överföra data till den nyare modellen.

iPhone och iPad applikationsutveckling

Nya nedladdningsbara och integrerad programvara apps är alltid undersöks av Apple-utvecklare. Några av dessa program kommer från offshore iPhone utvecklare och anpassad för iPhone teknik. En konsument kommer att köpa en uppgraderad iPhone, men behöver behålla gamla data. Apple utvecklarens iTunes Store gör det mycket enkelt att ställa in den nya iPhone eller iPad med en säkerhetskopia av data från äldre apparatur. Kontrollera att den senaste versionen av iTunes är installerad på synkronisering datorn innan du överför data.

Åtgärder för att överföra data

Verifiering

Kontrollera alltid nya iPhone eller iPad för att se till att allt fromthe gamla utforma (s) har överförts. Ange den aktuella e-postkonto (er) och lösenord röstbrevlåda. Glömda lösenord och e-postkonton kan kräva återställning, och iPhone-utveckling har gjort det här enkla, igen, med hjälp av iTunes. Det är inte längre nödvändigt att gå till en återförsäljare för att få en "expert" hantera dataöverföringar från en telefon till en annan. Konsumenten är nu expert.

Tips och varningar från iPhone och iPad utveckling

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar