söndag 29 september 2013

Ladda ner gratis iPhone sånger


som en iPhone ägare, kanske du eller kanske inte vet att du har möjlighet att ladda ner låtar från några olika platser. Du kan inte ha undgått att lägga märke till populariteten av iPhone, trots att det bara har varit med oss ​​en kort stund det ser ut att bli en stormande succé, och av goda skäl-en Iphone kan göra allt Ipod gör men också ge du tillgång till internet och en ganska händig mobiltelefon.

För att ladda ner några låtar alls för din Iphone, måste du först ha en del mycket grundläggande hårdvara till ditt förfogande. Det viktigaste är en dator och internetuppkoppling, som vid denna tid är det inte möjligt att ladda ner något direkt till iPhone från sin egen internetuppkoppling. Såvitt specifikationer går, kommer du oftast okej med vilken dator som helst så länge det inte är äldre än säga 5 eller 6 år, och internet-anslutningen är också inte alltför krävande, men du kommer att finna att det snabbare din anslutning, desto snabbare du kan slutföra dina nedladdningar.

Det främsta hindret som står i vägen för människor som vill ladda ner låtar till sin iPhone är att inte veta var man kan få dem från. Du kan givetvis få nedladdningar direkt från iTunes, vilket är bra om du vill betala ut förmögenheter för din musiksamling, men de flesta människor vet inte det finns några andra mindre kostsamma alternativ.

Den första, och något som inte alls rekommenderas, är att använda torrent sajter eller peer to peer webbplatser. Under de senaste åren har många människor har använt platser som denna för alla deras nedladdning behov. Tyvärr använder dessa platser är olagliga-människor faktiskt få arresterad och åka i fängelse för det. Bortsett från detta finns det också en stor risk för bestående dator skador. Webbplatser som detta är inte reglerat på något sätt, och så att användarna kan ladda upp vad de vill. Detta gör dem till ett paradis för hackare och spammare, och de kommer ofta använda webbplatser som denna för att sprida sina virus / malware via internet. Dessa skäl är varför det inte är rekommenderat att använda peer to peer platser som en plats för att få gratis iPhone nedladdningar av musik.

Lyckligtvis finns det några alternativ till platser som dessa. En ny typ av nedladdning webbplats har vuxit fram under det senaste året eller så, och dessa platser är mycket säkrare att använda än peer to peer webbplatser. Så det fungerar är att webbplatsen kommer att debitera dig en liten avgift för att börja använda deras tjänst, vanligtvis ungefär $ 50, och detta kommer normalt att täcka dig för livet-vilket betyder att du får obegränsad gratis nedladdningar för livet, så fort du blivit medlem . Detta utgör utmärkt värde för pengarna, eftersom det ofta finns ett stort utbud av nedladdningar annat än musik-du kan få spel, tv, filmer och självklart all musik du kan önska dig.

Förhoppningsvis denna artikel kommer att hjälpa dig att få allt du behöver för att ladda ner låtar till din Iphone.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar