torsdag 26 september 2013

Japanska utredningsrapporter att kostnaden fo Apple iPhone har drabbats för 34 procent - Näringsliv


Apple IPH japanska leveranskedjan katastrof utredning: vem är New York Apple flaggskeppsbutik alla iPad2 kö knäppa upp utanför sin karriär, har kanske börjat scalpers att tänka de möjliga konsekvenserna av den japanska jordbävningen.

äpple lång lista på leverantörer, är Japan ett av de viktigaste ämnena i att acceptera vår tidning, industri insiders intervju, som varnade för att om det finns någon ring, av jordbävningen drabbade kan påverka Apples bäst säljande produkt leverans.

"Taiwan tillverkare i dessa dagar av nödsamtal Japan, se källa leverantör påverkas." Taiwan ZhangWenHui värdepapper analytiker talar nu en reporter, nu saker är ganska oklart.

Påverkar Apple leveranskedjan

Apple beroendet av delar av Japan har mycket hög. Enligt en japansk forskningsinstitutioner i uttalandet, iPhone från Japan köper delar står för den totala kostnaden för iPhone 34%.

"Vår sida har känner efterskalv." Beläget i Kyoto, Japan den kinesiska anställda Gregory Hieronymiternas halvledare, sa till reportrar att han i himlen i Kansai regionen av Japan i den elektroniska industrin klustret påverkas av jordbävningen, underhålls fabriken basic den normala produktionen.

Kansai regionen är den viktigaste japanska elektronikindustrin ignorerar rendezvous med iPhone halvledare också producera komponenter, samt en del som romer, Apple i Japan av leverantörer, främst på området. Inklusive Toshiba, Murata, vilket de japanska leverantörerna, däribland Apple kommer huvudsakligen kapaciteten på detta område.

11 jordbävning den dagen, var Japan kändes hela. Toshiba ligger i japanska triple län NAND Flash på stadens produktion verkstad, främst på grund av den stora jordbävningen någonsin relation ecialists produktion. Däremot orsakade anläggningar och inte på grund av jordbävningen allvarlig påverkan, har idag återvänt till produktionen.

nyheter omedelbart känslig nerv 6with industrin, enligt den senaste rapporten från Toshiba, nedmontering maskin produktion NAND flashminne iPad2 och iPhone4 är en viktig komponent.

Vi kan se på kartan i den 4: e, Toshiba produktionslinje från jordbävningen brännvidd stad. Men Taiwan Institutet för industrin i Shanghai förlängning vår regissören David Li sa, enligt tidigare erfarenhet, var jordbävningen i Taiwan TSMC fabriken ligger långt från jordbävningens epicentrum, fortfarande för ett par dagar, eftersom nedläggningen av halvledare produktionslinje, höga krav på precision Fabriken behöver reparera maskiner på grund av omvälvande förändring om.

Toshiba NAND Flash marknad i den globala marknadsandelen så mycket som 35 procent i första hand, och samsung jämnt matchade, så Toshiba egenskap så länge det finns en liten skada på den globala NAND Flash, utbudet är stort inflytande.

"Situationen är fortfarande osäker, är det svårt att bedöma om Apples leveranskedjan påverkas av skalvet." ZhangWenHui analys road, en smartphone eller tablet PC har hundratusentals delar, så länge någon av de delar för att inte läsa, kan orsaka iPhone och iPad sjöfarten påverkas.

Apple beroendet av delar av Japan har mycket hög. Enligt en japansk forskningsinstitutioner i uttalandet, iPhone från Japan köper delar står för den totala kostnaden för iPhone 34%.

Förutom Toshiba i NAND-flashminne, Murata, gör nya bluetooth / WLAN-modul är också en viktig del av iPhone, dessutom, Solectron AKM Semiconductor, kommer er nå in Dengri avdelning tillverkare, är Apples viktigaste leverantörer, förutom Apple fortfarande från Japan köper en del av LCD-skärmen har Apples passiva komponenter upphandling också nästan 7 in från Japan.

A-one kostar 34% påverkas

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar