fredag 11 juli 2014

Varför iPhone 5 kan komma tidigt: Verizon iPhone, vit, antenn, inventering - Business - Försäljning


Theres inget riktigt fel med iPhone 4, även om stjärnorna inte säkert att vi hamnar rätt till den fjärde generationen av Apples flaggskepp iPhone. Och så som ett alternativ till att föregripa den vanliga juni utbyggnaden av följande generationens modell under 2011, skulle Apple göra klokt i att introducera iPhone 5 snart C säga, January C om att knappast någon annan anledning än att förlora iPhone 4s verkliga och tanke demoner. Pålitlig iPhone 5 är inte en betydande nyskapande från din Iphone 4 i fråga om specifikationer eller funktioner, är en tidig lansering av bättre sak Apple skulle kunna göra i detta läge för att öka iPhone försäljning. Här är varför:

3 veckor för tre månader: Du känner igen din smartphone har en inventering problem när de är ibland att skämta om det på den nationella sportnyheter. Tills slutligen idag, online klockan för att beställa en iPhone 4 var tre veckor, eftersom det var definitivt för nästan iPhone 4s fullständig närvaro. Att upptäcka en i en Apple-butik hade inte varit något längre på en picknick. Än idag är online vänta upp till varje vecka precis innan det fartyg, till skillnad från en hel del av Apples andra objekt som fartyg inom tjugofyra timmar. Många befintliga iPhone-användare (3GS, 3G, etc) har tidigare attemptedto få tag på en iPhone 4, kasta bort på grund av löjliga väntetider, och trodde att vi verkligen skulle hoppa över iPhones fjärde generationen och istället vänta på en iPhone 5. < / p>

Antenn baksmälla: Den iPhone 4 antenn fråga visade sig vara bara ren nörd hype (vi kallade att från första dagen), även om skadan har skett. Ett stort antal standard individer är dock tillgängliga som begär iPhone 4 användare oavsett om det är något fel med all mottagning, och därmed försäljningen fortsätter att gå förlorade på grund av förutfattade meningar som är ansluten till iPhone 4 antenn (även Jay Leno gjorde felaktiga skämt om det ) att Apple skulle göra klokt i att helt enkelt begrava iPhone 4 och gå vidare till iPhone 5, som säkerligen kan ha en liknande (utmärkt) antenn men utan att speciella spot.Carriers: Med allt detta talar om iPhone ökar till ett antal amerikanska bärare bullriga. 2011, väcker det frågan om varför Apple kan fylla denna uppgift bara månader innan en sommar iPhone 5 lanseringen. En skola säger att Apple är oroande att utökas iPhone 4 till flera flygbolag under början av 2011 på grund av iPhone 5 kommer inte fram förrän sent 2011. Ytterligare en skola säger att iPhone 5 kommer att komma fram för tidigt, och det kommer faktiskt vara iPhone 5 växa ytterligare bärare vid början av 2011. De är kan båda vara fel, ändå kan de inte båda lika rätt.

Vit iPhone: Minns den vita iPhone 4? Den finns främst i namn, besitter eftersom sommaren. Shipping en vit iPhone 4 nästan ett år sen skulle väl vara pinsamt. Därför skulle säkert behöva meddela att din vita iPhone är inte något som kommer. Men bara besöka iPhone 5 i januari kommer att tillåta Apple att antingen få den vita modellen på kurs direkt på din femte generationen, eller kanske använda en generationsväxling att begrava det.

om författaren: kinesiska Online Partihandel Företaget levererar massor av olika typer av iPhone 4 tillbehör och något liknande som du kan förgylla din iPhone.You kan hitta många fantastiska iPhone / iPod / iPad-tillbehör i banggood.com, och alla är i mycket rimligt pris som du har råd.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar