måndag 7 juli 2014

De Marvels och fördelarna med en olåst iPhone - Nyheter


Folk brukar bor i Asien be sina släktingar för att köpa sina elektroniska produkter från utlandet. Nackdelen med dessa apparater är att de är låsta. Vilket innebär att de lokala näten inte normalt skulle fokusera på detta importerad telefon. Dessa dagar, Iphone 4 och 4s är mycket populära. Det enda företag som står möjlighet till konkurrens med detta varumärke, är HTC. Om du vet hur du kan låsa upp IPhone 4s eller 4, då du kan utveckla stora pengar.

För att återgå till ämnet, som har en låst telefon gör att du kan komma någonstans. Du kanske kan använda ett antal funktioner, men du skulle inte kunna kontakta någon. Det finns en kod att brytas; gång som är gjort du kan dra nytta av den olåst Iphone 4 set. Samtidigt köper på marknaden eller på nätet, kan du välja att köpa en olåst version. Människor inte välja detta eftersom bekostnad av sådana apparater är mer än de vanliga. Plus det finns många knep och tips som man kan utnyttja för att låsa upp Iphone 4. Folk brukar hellre låsa upp telefonen själv, eller få det gjort efter att ha köpt den låsta versionen. Många rapporterar att köpa ett företag olåst set fortsätter att ha begränsningar med det. Detta kommer att leda folket att räkna med sin egen kompetens snarare än företaget för att låsa upp enheten. Ärligt talat, vem gör önskan att använda en iPhone, vilket kommer att begränsa dig till programmet används tillsammans med andra saker? p Om du var en person som reser en hel del att det skulle vara bättre som du låsa upp din iPhone. Varje uppsättning har listat bärare, oftast bara de lokala bärare kommer att vara i avtalet. Om du reser till ett annat land så skulle du behöva stanna med dessa lokala bärare, vilket naturligtvis kommer att debitera dig mer. En låsa upp Iphone 4 eller 4S gör att du kan prata med lätthet och valde någon lämplig bärare. En olåst telefon är inte bara tillåter dig att använda någon transportör. Det ger dig energi för att uppgradera eller installera beroende på vilket program du vill.

Även om du kommer att hitta tips och instruktioner om hur du låser upp telefonen 4s, fortfarande rekommenderas att du inte gör det. Ibland upplåsning innebär att öppna upp på telefonen eller manipulera Sim. Men misslyckas, kan du också förlora dig iphone för alltid. Överväg jailbreaking tillsammans låsa upp din iPhone. För mer exakt hur man låser upp IPhone 4s eller 4, skulle det vara bättre om du söker på webben. Vanligtvis tänker inte på att det är en olaglig handling. Oahu är den identisk med att köpa en Mac beslutar om ISP som passar dig måste. Det ska inte finnas några begränsningar i första hand.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar