lördag 5 juli 2014

10 Bästa Educational Apps för barn - Utbildning - Språk


Disneys Toy Story Läs Along App: Det är super läckra och helt interaktiv, vi har till och med inspelad våra egna röster för många av sidorna! Du kan läsa tillsammans, titta på klipp av filmen, färg sidor, lyssna på låtar och spela spel. (För iPad)

Talking Tom: Den här håller oss rullande i skratt, och det håller all vår uppmärksamhet under en längre tid. Prata och ditt husdjur katt, Tom, upprepar allt du säger i en munter röst, klappa honom och han spinner, peta honom eller ta tag i svansen. Du kan även spela in det och dela med vänner. (För iPad)

Virtuoso Piano Free: Barnen både älskar att spela på den här, kan det ställas in för en individ eller ställa upp för duellerande pianon ... alltför roligt! Bara vet, kanske du blir trött på att höra alla ljud som skapas av små händer. (För iPad, iPhone, iPod Touch)

Doodle Buddy: Den här är precis som det låter, en doodler med massor av läckra bakgrunder dina barn (! eller du) kan välja mellan, frimärken att använda eller välja att måla, skriva i krita eller använda en glitter penna! (För iPad, iPhone, iPod Touch)

Glow Stick: Min dotter älskar alla olika färger och mönster som finns, och säger "Wow" hela tiden, även om hon har sett dem alla många gånger om. Dra bara fingret över glöd pinne för att "bryta" den och skaka den för att titta på det bokstavligen glöd. (För iPad, iPhone, iPod Touch)

Gör mig en prinsessa (Lite): För girly-girl, som min flicka helt är ... oftast. Klä en prinsessa från toppen till botten, välj hår, tillbehör, klänningen och bakgrunden. Hon kan spela med det här i timmar, skapa olika klä upp kombinationer. (För iPad, iPhone, iPod Touch)

Småbarn Teaser Former: Barn lär former och tjäna sedan "klistermärken" som belöningar, vilket naturligtvis är deras favorit del. De kan lägga till klistermärken till sin belöning sida och sedan kan du även spara den bilden till bildbiblioteket. (För iPad, iPhone, iPod Touch)

Timmys Förskola Adventure (Lite): Ditt barn kan hjälpa Timmy komma till skolan som de arbetar med problemlösning aktiviteter, lärande siffror, former och mönster i processen. De samlar "klistermärken" på vägen som de klara varje verksamhet, som alltid gör varje uppgift roligare. (För iPad, iPhone, iPod Touch)

Matching Zoo: En söt, färgglad matchande spelet med roliga ljud. Min dotter älskar att spela ... och slå, detta och det hjälper till att bygga sin lagring. (För iPad, iPhone, iPod Touch) Bubble Free: Pop bubbelplast så fort du kan! Vi gillar en annan version som kallas också Bubbles, som var gratis när vi ursprungligen hämtade den, men det finns en liten avgift för det nu. Både roligt och beroendeframkallande ... och bra för barn också. (För iPad, iPhone, iPod Touch)

mer: kids apps

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar