onsdag 9 juli 2014

Den iPhone 4S med den nya iOS 5 operativsystem - Teknik - Mobiltelefoner


IPhone 4s erbjuder nya iOS 5 operativsystem som ger ett intuitivt användargränssnitt samt resterande en av de mest robusta och stabila mobila operativsystem för närvarande på marknaden. I systemet ingår flera förinstallerade program än någonsin tidigare bland annat en avancerad röstigenkänning app och bättre anmälningar.

Handenheten är det senaste på marknaden, samtidigt som de två senaste föregångare, varav ett är Iphone 4 är också kompatibla uppdateras till iOS 5 respektive. Denna telefon har dock installerat ur lådan, och är därmed den första modellen så att du kan ställa in sig själv utan att ansluta till en Mac eller PC. De då kan systemet tillåter dig att stanna "PC free" som det återstår att erbjuda gratis uppdateringar direkt till enheten, och gör att du kan göra mer på andra program och ladda upp och lagra dem i den nya icloud fjärrlagringstjänst också. Den icloud tjänsten säkerhetskopior också alla dina filer så det är ett bra komplement till din mobil livsstil och handenhet.

En av de funktioner som iOS 5 innebär för IPhone 4s och andra kompatibla enheter från Apple, är Notiscenter. Detta kombinerar nu alla meddelanden och varningar till ett ställe, så att de alla kan ses av dig i ett börsnoterat format för dig att granska och ta itu med på lämpligt sätt. Sådana underrättelser med nya e-post, SMS, vänförfrågningar på tredje part apps som Facebook bland många fler. Centret kan du också styra vilka program och meddelanden du får, och alla är nu på toppen av den stora Retina-skärmen, så att de inte helt avbryta vad du gör för tillfället. När skärmen är låst, de fortfarande visas och du kan dra dem att omedelbart låsa upp skärmen och agera utifrån dem.

Bland andra funktioner iOS 5 har även integrerat den sociala nätverk och mikrobloggtjänst Twitter i handset.this tjänsten kan du enkelt tweet inifrån användargränssnittet och du kan inkludera vänner och kontakter bilda din handenhet i dina tweets respektive . Detta gör att du kan hålla kontakt med andra och få din punkt över snabbare och enklare än någonsin.

IPhone 4s är den nyaste modellen i serien och kommer med iOS 5 som standard. Det kan ställas in utan att ansluta till en dator eller annan dator, och kan uppdateras på ett effektivt sätt utan att också. Andra inbyggda funktioner gör under tiden det ytterligare ett kraftfullt och imponerande systemet.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar