torsdag 10 juli 2014

Hur låsa upp iPhone 4 - säkert samt effektivt - Teknik


Massor av människor gör några misstag i ämnet låsa upp Iphone 4 enheter förfarande bara för att helt enkelt ignorera mindre detaljer. För det första bör alla iPhone-användare är medvetna om att iPhone 4s behöver inte en låsa lösning några nu. Så när du funderar på iPhone 4, måste man till att börja jailbreaka enheten innan du låsa upp den. Dessutom, inte anta alla Iphone 4 enheter som kör på iOS 5.0.1 är upplåsbara använda UltrasnOw. Det är främst ett resultat av basband begränsningar. Du måste alltså veta alla grejer till och många andra fakta som gör att området inleda ett förfarande upplåsning. Kom ihåg att upplåsning ogiltigförklarar enhetens garanti, så att du inte behöver ta den risken och förlorar enheten också för att låsa upp Iphone 4.

Men för dem som går igenom rätt rutiner, finns det ingen anledning att de skäl som du inte bör låsa din iPhone, speciellt om du är en frekvent resenär eller inte är nöjd med den expertis som din mobiltelefonnätet leverantören.

basebands som kan låsas upp på iOS 5.0.1 Firmware

Du kommer att börja ha fått i enheten för att ta reda på om baseband du kommer att vara på kvalificerar för att få iOS 5.0.1 låsa upp. För att ta reda stödberättigande era respektive telefon i detta, öppna mappen Inställningar och sedan kolla in allmänna inställningar. Välj om och efter det bilresa till Modem Firmware område som är absolut normalt inom de senaste valen på skärmen. För låsa upp iPhone 4, är baseband som berättigar till en låsa 01.59.00. För Apple iPhone 5.0.1, kvalbasebands är:. 06.15.00. 05.13.04. 05.12.01. 05.11.07 och. 04.26.08.

Om du kör på iOS 5.0.1, vad som helst utom har en tendens att basebands för ditt personliga iPhone inte att kunna få denna låsa upp Iphone 4 metod, alltså, egentligen inte riskerar att skada enheten. Fortsätt inte i en sådan metod.

Lås programversioner att använda sig av p Det är bättre som du hämtar uppdaterade UltraSnOw version som ska användas för denna upplåsning iPhone 4, vilket är säkert UltraSnOw 1.2.5 som nyligen har släppts in på marknaden något under en månad sedan. Om enheten firmware inte är uppgraderat till iOS 5.0.1, sedan börja med fullföljandet this.Procedure

Steg 1: För alla enheter som inte finns på iOS 5.o.1, se till att din firmware uppgradering bevarar baseband på. Val viktigt och förutom om du åstadkomma, kan du eventuellt få problem i verksamheten när attemping att låsa upp Iphone 4 enhet eller uppdatering av Iphone 4 firmware. För Mac-användare, är Redsnow det bättre program att använda för att bevara baseband medan för Windows-användare, kan de använda SnOwBreeze. Om du någonsin osäker hjälp av uppgraderingen, sedan försiktigt se firmware uppgradering tutorials innan du fortsätter med låsa upp Iphone 4 så att du kommer att förverkliga dina ambitioner i hela procedure.Step 2: Utför en jailbreak för enheten. Detta skulle antingen vara en tjudrad jailbreak eller ens en untethered en. Alternativen ligger i båda. Men du måste ta hänsyn till alla de positiva aspekterna av både bundna och untethered jailbreaks.Step 3: Efter jailbreaking, ska ikonen Cydia visas på extender språngbräda. Öppna den leta efter UltraSnOw 1.2.5, som du kommer att installera mot enheten. Steg 4: Efter UltraAnOw installationen, ersätta din befintliga SIM-kort du borde använde tillsammans med din enhet och sätt in det nya SIM-kort som du vill använda med alla dina olåst enhet. Ibland nyaste SIM kanske inte kan åka i spåret till mikro-SIM och även i denna typ av fall, kommer ni att sluta som krävs för att trimma den en liten bit så att den passar. Det kan ta dig några par sekunder innan det nya nätverket registrerar tillsammans med din olåst iPhone 4.

flesta som förvärvat sina iPhone 4-enheter när dessa lanserades i din marknad kan inte vara kvalificerad att ansöka om att låsa upp iPhone 4, om de bevarat sina basebands under maj period. Därför är det viktigt att kontrollera med din iPhone baseband versionen först.

Om du älskar proceduren kan användas med antingen Windows eller Mac-plattformar. Men den i särklass mest avgörande skede av hur man låser upp Iphone 4 kan vara Jailbreak steg. Du bör hämta den rätta Redsnow mjukvaran (på grund av Windows eller Mac) för jailbreak.

Bland de många roliga grejer för att låsa upp din iPhone 4, kanske den som tydligt skiljer sig är friheten att bestämma ett nätverk som passar din förmåga att betala och behov. Med den mängd försäkringsbolag tillgängliga, kommer du vill dra nytta av lägre nätverkstullsatser från vissa leverantörer. Och om du reser mycket, det specifika nätverk som du kommer att föredra kan inte erhållas i ditt resmål, och även en låst iPhone kommer att vara ett hinder i din kommunikation, därav behovet av att låsa upp den. För mer information om att låsa upp din iPhone 4, Visit Lås upp Iphone 4 idag

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar