torsdag 10 juli 2014

rab allmänhetens uppmärksamhet med oslagbar prestanda för Apple iPhone 3G Vit och Nokia N96 - Teknik - Mobiltelefoner


att ta mer kundens uppmärksamhet Apple och Nokia har infört sina mest avancerade telefoner som heter Apple iPhone 3G Vit och Nokia N96 resp. p Det finns många mobiltillverkarna på marknaden, men bland dem få har gjort märkliga affärer. En del av dessa tillverkare är Nokia och Apple, som har byggt en milstolpe inom området mobila tillverkningsindustrin med alla sina avancerade funktioner. Efter framgången med några N-serie telefoner, har denna gång Nokia lanserade N96. Denna enhet är inte bara en lojal meddelande gadget utan också spelar en roll i en "underhållnings widget" genom att lägga till flera mind uppfriskande alternativ. Samtidigt Apple är inte mer efter i ekorrhjulet och har lanserat iPhone genom att svara till Nokia N96. Deras funktion är ganska kompetent till varandra.

Apple iPhone 3G White är en gadget med 3,5 inches färgpekskärm med förmågan att ge 320 x 480 pixlar i upplösning. Med den här skärmen kan användarna få använda multi-touch inmatningsmetod. Dess anti-scratch yta skyddar sin skärm och dess kropp från någon form av repor. Som ett resultat av användare kan hålla den nyare längre tidsperiod. Samtidigt Nokia N96 har dubbla skjutreglaget design med pekskärm anläggning. Dess skärm är på 2,8 inches, vilket ger kvalitet och större för att en person medan du tittar på bilder, text eller video.

iPhone och Nokia N96 är båda mycket lätt vägt och kompakt för att göra dem lätta att bära i fickan. Denna modell av Apple mäter 115 x 61 x 11,6 mm och väger bara 135 gram, medan N96 har 125 gram i vikt och har dimensionerna 103 x 55 x 18 mm. Denna eleganta handenhet av Nokia stöder Polyfoniska (64 kanaler), Ringsignaler, True Tones och MP3-ringsignaler och levererar utmärkt ljudkvalitet med inbyggda högtalare. Användare kan njuta av fantastisk ljudkvalitet när du lyssnar på sin musikspelare som stöder MP3, AAC, AAC +, eAAC + och WMA-format. Det ökar ytterligare varumärket genom att erbjuda stereo FM-radio med RDS för människor som älskar att lyssna på radiostationen. Detta trendiga Apple-luren är inte mer efter när det gäller ljudkvalitet eftersom den är inbäddad med iPod-musikspelare som producerar högklassigt ljud tillsammans med inbyggda högtalare.

Apple iPhone 3G Vit levereras med 2 megapixel kamera som kan fånga 1600 x 1200 pixlar upplösning. Denna kamera tillåter användaren att spela in video och titta på dem på stora TV-skärmen med sin TV-utgång eller bara titta på dem på sin tillhandahålls stor skärm. Tagna bilder kan redigeras med sin fotoredigerare alternativ om det behövs. Å andra sidan, är Nokia N96 inbäddad med 5 megapixel kamera och lägga mer kvalitet till sina tagna bilder och videor det kommer med Carl Zeiss-optik, autofokus, video (VGA 30fps) och blixt. Med denna widget kan man också se slutet som ringer med sekundär VGA videocall kamera samtidigt bedriva samtal.

För proffs dessa prylar av Nokia och Apple är förstärkt med Symbian OS 9.3 och Mac OS X 10.4.8 operativsystem respektive. På så sätt kan användaren vara i kontakt med andra när du reser. Denna Nokia-telefonen är integrerad med 2G-och 3G-nät för att ge global kommunikation. Man kan enkelt få tillgång till Internet och hämta sina önskade filer som musik, bildfiler, spel eller filmer utan problem. Denna multi purpose meddelande gadget Apple kan ge snabb Web-anslutning med stöd för GPRS och EDGE-teknik.

att köpa dessa fantastiska telefoner man kan söka på webbsidor för attraktiva mobiltelefon behandlar och erbjudanden. Online återförsäljare ger många sådana erbjudanden som inkluderar gratis gåvor och fria texter meddelanden eller till och med gratis samtal med erbjudanden. För att utnyttja sådana rabatter på Apple iPhone 3G Vit och Nokia N96 ett behov av att göra lite forskning för att göra det bästa valet.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar