söndag 6 juli 2014

News - Jailbreak och Lås upp iPhone 4s-4-3gs Ios 5 och 4.3.5 tillgängligt idag Online - Annat


Slutligen en Iphone 4 bärare låsa har släppts för det fungerar på de numera ökända iOS 4.3.5 / 5 fasta programvaran. Nu kan du låsa upp Iphone 4 (och iPhone 3Gs kör 4.3.5 / 5) och använda den på alla kompatibla GSM-nätet.

Var hittar du här låsa upp? På BestUnlockiPhone laget. Webbplatsen uppger att det kommer att fungera, inte bara för att låsa upp Iphone 4 kör den senaste iOS-versionen, men det fungerar med alla iPhone-modell och varje firmware eller baseband version. Om du fortfarande äger iPhone 2G/3G/3GS BestUnlockiPhone laget är platsen att gå för att hitta de bästa iPhone låsa upp programvara.

Kom ihåg att endast kan utföras låsa upp iPhone när du har jailbreakad enheten. Med allt-i-ett-lösning på BestUnlockiPhone laget kan du jailbreaka och låsa upp i en grundläggande process. Du får använda programvaran eller den senaste webbläsarbaserad lösning.

Medan Apple kan avskräcka jailbreaking och AT & T absolut inte vill att du ska låsa upp enheten både nu blir ännu mer populär på grund av den senaste års tillkännagivande från US Copyright Office om att båda förfarandena är befriade från åtal eftersom brott mot DMCA .

Nu när iPhone-ägare behöver inte oroa dig för de juridiska aspekterna av jailbreaking, fler människor rusar till platser för att få veta mer om processen. I själva verket, har efterfrågan på servrar efter den senaste jailbreak för iPhone4na var så hög mer hårdvara ägnades för att hantera lasten.

Fler och fler iPhone-ägare blir medvetna om fördelarna med jailbreaking och är kö för att prova det. Detta ger en blomstrande marknad för tredjeparts app utvecklare. Upplåsning är inte den enda fördelen att jailbreaking din iPhone. När du tar bort låsen som Apple installerar du kan njuta av alla funktioner i din iPhone.

det enklaste jailbreak lösningen ut som är webbläsarbaserat, även de som kanske har tvekat tidigare dras till platser för att installera jailbreak och sedan dra nytta av vad EFF kämpade för. Förmågan att kunna installera någon programvara från tredje part för att göra din iPhone mer användbart är ett val varje smart telefon ägare förtjänar och nu har.

Cydia är App Store för tredjepartsutvecklare. Några av de program som du kan hitta i iTunes men de flesta kommer du inte. Det finns över två hundra tusen apps. Du kan även hitta piratkopierade program.

Medan Apple har det uttalade målet mot jailbreaking som vill att du ska få den bästa upplevelsen med enheten hur ska de veta att jailbreaking inte ger det till dig. Ja du kan få kortare batteritid eller några andra frågor, men det är ett val som du som konsument har rätt att göra.

Fortfarande Apple försöker göra jailbreaking jobbigt genom att inaktivera din jailbreak när du uppgraderar ditt OS i iTunes. Men att olägenhet har inte stoppat miljontals ägare från att fortsätta att dra full nytta av BestUnlockiPhone mjukvarulösningar.

Jailbreaking är en säker och reversibel process när du använder den medföljande programvaran på BestUnlockiPhone. Bara du vet om du någonsin behöver garantiservice som enheten någonsin jailbreakad efter återställning till fabriksinställningarna.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar