lördag 31 maj 2014

iPhone 5 Rykten har ny design och 4-tumsskärm. - Teknik - Mobiltelefoner


Tala om "iPhone 5" har märkbart tagit fart under de senaste månaderna, och som vi räknar hur Apple kommer att förändra smartphone spelet en gång, har vi grävde genom spekulation, "pålitliga källor" och patent lappteknik enigt hur iPhone 5 skulle kunna ta shape.One av de mest fundamentala utvecklingen i utseendet på iPhone 5 är nyheten att 9to5mac har funnit bevis av iPhone 5 finns i kodningen av nya iOS 5.1 beta release.

The Wall Street Journal rapporterade att dess "in-the-know" kontakt tror att iPhone 5 kommer att innehålla en "annan formfaktor", att anta en helt ny design efter de Antennagate frågor som resulterade i signalfrågor och avbrutna samtal. Sedan dess Engadget har talat med flera källor som hävdar att en fullständig omarbetning av luren kroppen är på korten och att enheten testas redan av personalen på Apple HQ.

dock läckt design och mögel ingenjörs bilder berättar en annan historia, vilket tyder på att den enda estetiska förändringen för iPhone 5 kommer att bli en större skärm och mindre ramen. Även om korten för iPhone 5 är en all-metal tillbaka, liknande den som finns på den ursprungliga iPhone, enligt uppgift i ett försök att undvika pinsamma antenn frågor som upplevs på iPhone 4.

Glas bakre av iPhone 4 var också benägna att fula sprickor om de behandlas ungefär, och sades vara orsaken till förseningen av den vita modellen - en huvudvärk allround för Apple .

En Apple patent pekar också på iPhone med mindre ledande noder under skärmen, vilket möjliggör den övergripande enheten för att bli smalare. Tippade att även funktionen för iPad 2, kan den nya metoden även använda mindre ström, vilket ger dig längre batteritid från varje laddning av din iPhone 5.

Senaste: The Wall Street Journal har återigen hävdat att iPhone 5 kommer att vara "tunnare och lättare" än tidigare modeller medan idrottsliga en allmänt väntat 8-megapixelkamera och september releasedatum. Citera källor på komponentleverantörer, WSJ tyder på att mitt i en juridisk strid med den koreanska tech jätten Apples nästa generations smartphone kommer att göra sig av med den aktuella rasen för Samsung CPU: er i stället väljer en Qualcomm producerade processor.

Även om det har rapporterats under att iPhone 5 är att ha skärmar byggda av Toshiba, har det skett ett nytt rykte från Appleinsider som tyder på att i ansiktet Hitachi och Sony gör en 4-tums skärm, enligt uppgift för en ospecificerad Apple-enhet. Kan detta vara iPhone 5 eller en helt ny iPod Touch? Det finns ingen bekräftelse på båda hållen, men det pekar verkligen mot Apple äntligen ändra deras skärmstorlek över hela linjen.

Nikkei Business Daily meddelade förra året att Toshiba var inställd på att bygga en ny fabrik i Ishikawa uppdrag att ta fram högupplösta LCD-paneler för Apples kommande sortiment av iPhone-och iPod Touch-enheter. Den nya japanska baserade fabrik, inställd på att kosta 100 miljarder yen (757 miljoner) och byggas under 2011, kommer att fördubbla Toshibas nuvarande månatliga produktionskapacitet på 8,5 miljoner units.Part finansieras av Apple, kommer den nya fabriken påbörjas produktionen i år med Apple iPhone 5 förväntas bli en av de första enheterna tillgodoses.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar