måndag 26 maj 2014

Bästa iPhone Apps för barn - Business - Nätverk


iPhone är den mest gillade telefonen i hela världen. Olika tillämpningar gör denna mobil mycket användbart för människor i alla åldersgrupper. Nedan finns några av de bästa iPhone-program för barn:

Var är Gumbo: Det här är en av de bästa iPhone-app som du ska ladda ner om du har en tot. Det hjälper toddler lokalisera scener och snabb titt bakom de grafiska objekt. Målet med denna app är att hitta den försvunna hunden, Gumbo. Dessutom kommer barnen att upptäcka andra dolda djur bakom objekten. Du kan ladda ner bästa app för gratis och du kan även ladda ner den betalda versionen för $ 1.99.

Pianist:. För barn som fyllt 4 Denna app hjälper till att förvandla din iPhone till en 88 nyckel piano. Grafiken är bra som interagerar med barnet på ett effektivt sätt. Du måste betala $ 3,99 för dina barn.

Peekaboo Barn: Det kommer att bli riktigt bra för grundskola barnen. Grabben måste gissa vilken barnyard djur är gömd bakom dörrarna. Genom att höra djurläten, barnen identifiera rösten av ett visst djur. Barnen kommer att älska gissningslek. Detta är en av de största apps med ett pris på $ 0,99.

SudokuIt kommer att vara det bästa spelet för äldre barn som älskar att spned tid att spela några mentala spelet som ökar deras sinne.

Topple: Det handlar om att stapla bitar så högt som möjligt. Störta är gratis och störta 2 är endast för 99 cent och omtyckt av alla.

iPhone är en typ av enhet som är omtyckt av människor i alla åldersgrupper. Den har funktioner för att göra alla nöjda. Apple har lanserat olika anläggningar. Dessutom tillhandahåller spel och verktyg Apple med deras enheter är riktigt bra. Faciliteter är bara inte begränsat enbart till sin telefon men iPod och iPad är också räknas som världens mest eftertraktade prylar.

flesta av de människor från näringslivet köpa denna enhet för att hantera sin verksamhet. Återkopplingar är riktigt bra att höra att de erkänner att deras Äpplen prylar är verkligen till hjälp i sin verksamhet. Med iPad kan du utföra olika uppdrag vad du gör med din bärbara eller stationära dator.

Så köp dessa iPhone apps för dina barn och låta dem njuta för fullt. Men glömmer att köpa iPhone försäkring, eftersom det kommer att vara utsatt för fara om du ger den till dina barn inte. Att köpa iPhone försäkring kommer du att spänning gratis.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar