onsdag 28 maj 2014

Jag Pad 2 Hämta Apples s andra generationens jag pad -? Teknik - Mobiltelefoner


iPad 2 är den andra generationens iPad. Det är en tablett dator och en pekskärm som är tunnare, lättare och snabbare. Du kan arbeta samt prata i denna smarta telefonen. Inte bara detta, kan du ladda ner 100 appar och kan även ladda ner Apple I butiken. Det finns Wi-Fi-anslutning och så att du kan få tillgång till internet och du behöver inte sitta vid bara en viss plats.

Med så mycket framsteg i dagens värld, det finns olika typer av mobiltelefoner som finns på marknaden. Apple lanserade nyligen ipad2, som används av många människor dessa dagar. iPad 2 är den andra generationens iPad. Det är en tablett dator och en pekskärm som är tunnare, lättare och snabbare. Du kan arbeta samt prata i denna smarta telefonen.

Pad 2 finns i många färger men den vita färgen ser ut klassiker i den här telefonen. Den används främst av kontor människor. Den har Bluetooth för EDR, v2.1 med A2DP och en musikspelare. Kameran är på 7 megapixel så att du kan ha en mycket klar bild. Dessa dagar, har sociala nätverk blivit en viktig del av livet eftersom det håller du kontakten med dina vänner. I detta iPhone, kan du enkelt chatta och ha tillgång till sociala nätverkssajter som Face Book, Twitter etc. Inte bara detta, kan du ladda ner 100 appar och kan även ladda ner äpple jag lagra. Det finns Wi-Fi-anslutning och så att du kan få tillgång till internet och du behöver inte sitta vid bara en viss plats.

iPhone har ett inbyggt minne på 32 GB och så att du kan lagra massor av saker som du väljer. Dessutom kan du lagra obegränsad poster och fält i telefonboken enligt dina krav. Du kan göra videor också och prata upp till tio timmar vilket är ganska lång. Du kan spela spel som arga fåglar eller ens kan spela online-spel, kan ladda ned senaste låtar, titta på online filmer. Du kan till och med veta om senaste nytt. Hastigheten på denna smarta telefonen är för fort och så inte kommer att ha några problem att göra dina uppgifter.

Storleken på denna mobiltelefon är 241,2 x 185,7 x8.8 mm och väger 601 gram. Den passningstid på denna iPhone är upp till 720 timmar. Även operativsystemet i det är iOS, dvs iPhone OS. Så kan du få den här smarta telefonen där kan du inte bara fungerar som du gör på din bärbara dator, men också prata med dina vänner och familjemedlemmar. Denna iPhone är lätt och tunn att du enkelt kan bära med dig när som helst du känner för. Du kan helt enkelt köpa denna smarta telefonen online från den mobila affären och kan få rabatter och medlemskap också.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar