lördag 31 maj 2014

iPhone 5 rykten: NFC, kant skärm, A5-chip tippade - Teknik - Mobiltelefoner


Med iPad 2 nu säkert presenterade, är det dags för iPhone 5 ryktesspridning att mullra i produktion, med skvaller tipp wave-för-pay, metall ryggar och dubbla SIM i den nya smartphone.

De första läckor dyker från äpplen tredjepartstillverkare: 9 till 5 Mac hävdar en källa på Foxconn, företaget som ansvarar för montering av iPhone och iPad, säger den nya telefonen kommer att likna den tidigare modellen, men kommer överge glaset tillbaka för en platt aluminiumkaross.

iPhone skärmstorlek väntas också förändras, med en större 4I skärm tippade att presentera en kant till kant design.

Ett annat säkert kort kommer att vara införandet av Apple-designade processor, RAM-minne och grafikprocessor, A5-chip, som nyligen publicerades i iPad 2.

Tillsammans med dessa rimligt vissa uppdateringar, theres en samling av mer besynnerliga förslag för iPhone 5.

Near Field Communication, eller NFC, den teknik som gör det möjligt för våg-och-pay-kapacitet, har varit en tvistefråga under den föregående veckan, med Australian Macworld rapportering som planerar för dess införande hade skjutits upp till iPhone 6. < / p>

Men den senaste veckan både Forbes och Cult of Mac hävdade i rapporten var falsk, och iPhone 5 skulle faktiskt har NFC kapacitet. Ryktena tyder också på att användarna kommer att kunna göra mer än att bara betala för varor med sina telefoner, med NFC-anslutningar så att de kan köra Mac App Store apps och MobileMe-dokument på gästdatorer.

Medan de tjusiga NFC kapacitet är definitivt inom ramen för möjligheten, andra är mer avgjort batty. Ideals Kina räknar iPhone 5 kommer att stödja två SIM-kort så att användarna kan koppla in två telefonlinjer, som skulle vara coolt om det werent så unlikely./toshiba/pa3534u-1brs.htm

Frekvensen av rykten som dessa är säkert att ta fart under de kommande månaderna, när vi närmar oss sannolikt juni release datum. Med tanke på att de flesta tipsen på den nyligen lanserade iPad 2 visade sig vara korrekt, det rimligt att förvänta sig att några läckor, särskilt de som påstods vara från Apples tillverkningspartner, kommer att vara korrekt.

/ toshiba/pa3399u-2brs.htm

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar