torsdag 22 maj 2014

Upptäck kraften av gratis appar för iPhone och iPad - Teknik - Mobiltelefoner


IPhone har många hundratusentals applikationer som utvecklats av utvecklare världen över. iPhone-program täcker nästan alla områden mobiltelefonen kan täcka. Programmerare och utvecklare över hela världen skapar unika programvaror som ger oändliga förmåga till iPhone och andra smarta telefoner. På grund av obegränsad potential för nya applikationer som ska marknadsföras via Apples App Store, tusen utvecklare dagligen skriva applikationer till Apples iPhone.

De mest populära Apple iPhone-program omfattar diktamen där användarna kan spela in och lägga till nya ljud till befintlig inspelning eller till och med lägga till textanteckningar som hjälper till inspelning intervju. En av de populära iPhone apps kategorin är spel. IPhone-användare utför mobilt shopping från populära webbplatser som Amazon och eBay. Det finns populära program för att spela musik och video från Pandora och YouTube. Med iPhone, många språk apps i främmande språk översättningar, ordbok och synonymordbok är också populära. Den Iphone 4 och iPhone 4G som inkluderar videosamtal via Facetime med LTE (den nya 4G Standard) baserad trådlös mobiltelefon kommer att revolutionera nya smarta telefoner. Eftersom iPhone har GPS-funktionalitet, det finns tusentals iPhone-apps för GPS-bas plats och kartläggning. Fjärrkontroll anslutningar till iTunes via Wi-Fi och virtuellt tangentbord och mus för att styra Mac / PC är också en annan populär app kategori.

tusentals appar från färgade ficklampor till Flixter s kostnadsfria filmreleaser efter plats till drakens diktamen finns på iPhone eller iPod touch. Eftersom iPhone har tusentals global utvecklare bas, kan du alltid hitta gratis app för att matcha någon kategori. Smarta utvecklare telefon överväga att släppa en iPhone app som måste motsätta sig till Android-plattformen för att få de mest bredaste exponering och användarbas.

För närvarande finns det också en snabbt växande utvecklare bas för Apples iPad. Trots att iPad anses vara ett extra tillbehör som motsätter sig att iPhone, en mobiltelefon som är en nödvändighet, iPad apps utveckling är snabbt växande.

Med hundratals tusen av iPhone-program finns det alltid gratis apps för något ämne du är intresserad av. Gratis iPhone apps ger frihet att prova dem innan du köper den mer avancerade versionen eller helt enkelt ha en bra funktionalitet app för gratis. Du kan upptäcka vilka funktioner och tjänster som erbjuds av en app på någon kategori du är intresserad av. Fria iPhone-program är ett utmärkt sätt att utforska okända ämnen. Tusentals gratis iPhone webbprogram är också ett utmärkt sätt att utforska och upptäcka andra ämne du kan vara mycket intresserad.

om du letar efter det senaste programmet informationen se till att besöka /



L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar