tisdag 27 maj 2014

Typhoon Tracker app för iPhone. Vad är detta? - Teknik - Prylar och Gizmos


Apple iPhone är begåvad med enastående funktioner. Under äldre tider, under starten av mobiltelefon, är det stor sak de kan göra hjälpa till kommunikation både med ljud samtal och genom txt meddelandehantering. Då igen, eftersom tekniken förbättrats i snabb takt, mobiltelefoner hade förvandlas till smarta telefoner. Detta avancemang förutsatt mobiltelefoner nya och grymma färdigheter som tidigare fanns på allas önskelista. Den fantastiska nyheten är att tekniken överträffar sig själv ofta. Bortsett från att bara en enkel, trådlös, behändig telefon, har smarta telefoner blivit en viktig ursprung för information för många individer runt om i världen. Smarta telefoner har blivit en konkurrent till varje utskriftsnyhetsmedier, eftersom många människor inte köper den nyaste tidningen eller prenumerera på vecko nyhetsmagasin längre.

Förmodligen är en av de populära press incidenter allmänheten önskar att veta i början ljuset vädret. Kännedom om vädret är bäst värderas när man klara en orkan-benägen eller tyfon fyllda samhälle. Dessa naturliga men dödliga weatherweather hinder är frågor som ingen människa kan hantera eller omdirigera sin väg. Sen igen, är ganska betydande få de hetaste skick rapport om orkanen kurs och tempo eftersom detta kan hjälpa påverkade individer att göra sig redo och utrymma, om det behövs, bort från verklig fara och skada för sina egna liv och personlig säkerhet.

För dem som bor på de orkandrabbade regioner i USA såväl som i Karibien, du kan nu få råd om inga kommande orkaner rubriken nära eller rakt i riktning mot din stadsdel i realtid. Detta är möjligt när du har en iPhone med dig och en orkan Tracker Ansökan på det. Denna funktionella app är fylld med utestående optioner. Den har en ljud-och videouppdatering, en realtidsvädersatellitrörelse bildspråk och en up-to-date information om Atlanten och Stilla havet havstemperatur. Den innehåller en databas med tidigare, nuvarande och kommande orkan titlar för hela dagens kalenderår. Som inkluderade bonus handbok är en Saffir-Simpson Scale även inne i programmet för extra referensstudie. Dessutom kan konsumenterna också få leva Twitter och Data Feed uppdateringar samtidigt.

Apple iPhone är verkligen enastående att det inte är svårt att vara medveten om värdet av att ha en grundlig iPhone försäkring. Eftersom livet är fyllt av obehagliga predikament, gör det total vettigt att ge din iPhone den bästa säkerheten som finns tillgänglig mot skador, obefogad telefonsamtal användning och från skador till följd av fukt, olyckor och från katastrofer som orkaner.

Tro det eller ej, bara för en mycket prisvärd premie, nu kan du dra nytta av en helt uttömmande iPhone insuranceservice som kommer att försäkra din iPhone, oavsett vilken modell du har, från oförutsedda lika inom och utanför Storbritannien. Inte bara det, kan du dra nytta av en utökad garanti lock som låter dig utöka ditt försäkringsskydd tid lite längre. Försök att komma ihåg, så länge din iPhone är helt ny och upphandlas i Storbritannien, det kommer att vara helt täckta. Nu när du har fått den här fenomenala rådgivande i åtanke, skulle det inte vara värt att överväga att ha ringer jag försäkring för din egen personliga Apple iPhone också?

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar