torsdag 29 maj 2014

Kan du få Gratis spel för din iPhone - Teknik


Är du en av de tusentals Iphone ägare som inte har någon aning om att de kan få gratis spel för sin iPhone? Det är ganska coolt att ladda ner saker från iTunes, men med lite forskning kan du hitta tusentals andra ställen att ladda ner från-kolla in våra tips nedan för att hjälpa dig ta reda på var.

Iphone är förbluffande populärt, även om det inte har verkligen kommit så mycket av en överraskning - du bara måste ta hänsyn till Ipod som bevis på Apples dominans med sådana prylar. Om du har turen att vara en av de tidiga Iphone ägare, kolla in dessa resurser för att hjälpa dig att få några gratis Iphone-spel.

1-Det är en av de mest uppenbara sätten att hitta vad som helst i dessa dagar, men en enkel Google-sökning kan ge utmärkta resultat när du söker efter platser att få dina nedladdningar. Nackdelen med detta är att efter en liten stund du börjar inse att många av dessa platser har några saker gemensamt. Problemet är att de webbplatser som ger sig till det mest tillgängliga på detta sätt är de som bara är ute efter att tjäna pengar med sin reklam. De får betalt för att du ska klicka på deras annonser, så det är i deras intresse att dra så många besökare som möjligt till deras webbplats, och därför du kommer att upptäcka att många av dem erbjuder inga riktiga nedladdningar alls.

2-Det finns en liten variation på platserna ovan, på att de kommer att erbjuda ett par Iphone nedladdningar, oavsett om de är spel eller filmer eller tapeter eller vad som helst, men de kommer att vara mycket gamla och föråldrade, och i många fall när du är klar med nedladdningen hittar du det fungerar inte ändå. Poängen med detta är, du gissade rätt, bara för att locka besökare som sedan kan klicka på reklam och tjäna lite pengar. Inte precis en ädel affärsmodell, men jag antar att det fungerar som det verkar finnas tillräckligt med platser så där runt!

3-Den mest självklara platsen för dig att se ut när du hämtar nästan vad som helst i dessa dagar är det torrent sidor, peer to peer platser, eller platser fildelning, eller vad de kallas här veckan. Jag är säker på att du vet de-stora nedladdnings samlingar, helt olagligt att använda, och ändå verkar det som om alla känner någon som har gått nedladdning galen och ner enorma mängder av saker därifrån. Undvik dessa platser som pesten. Det är olagligt att använda dem på de flesta håll, och dessutom finns det vanligtvis en hel del virus etc som finns inom sina databaser. Inte kyla!

4-Din bästa insats för gratis iPhone spel nerladdningar, och bara om något annat för Iphone är den nyare typen av nedladdning webbplats. Några av dessa dök upp för ett tag sedan för Ipod, och det verkar som de följer trenden med Iphone. I grund och botten, de arbetar genom att ta ut och admin avgift på framsidan, och när du betalar som du sedan har tillgång till hela sin nedladdning databas. Inte bara Iphone spel antingen hittar du filmer, spel, tv-program, musikvideor och allt möjligt. Tänk på det som en version av Itunes där du betalar en fast avgift. Använda webbplatser som detta vanligtvis fungerar mycket billigare än något som Itunes i det långa loppet.

Att få gratis iPhone spel och andra nedladdningar kan verka som en mycket långsökt idé, är det tills du hittar rätt ställen. Förhoppningsvis denna artikel har hjälpt dig att veta var du ska leta. Grattis nedladdning!

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar