söndag 25 maj 2014

iPhone Försäkring Tips: 3 Krångel Apps för Boosting upplevelser - Teknik - Prylar och Gizmos


Apps oftast är program som ökar funktionaliteten i vår iPhone. Mer än någonsin, dessa program är till nytta genom att förbättra vårt arbete produktiviteten och hålla vårt fokus rätt med tid ledningskompetens. App Store erbjuder tusentals appar till iPhone-ägare, en del är gratis och en del är på plats till en minimal kostnad. Ändå finns det säkert mycket mer i livet som kan vara hjälpt av dessa typer av hjälp Apple iPhone apps.

Applications har en bra känsla för att upprätthålla och överbrygga klyftan mellan den fysiska och digitala världar, skapa ett medel för mycket bättre upplevelser och felfri konversation mellan individer du är ansluten med. Nedan listas 3 användbara program som kommer att lyfta upp din sociala kompetens till en högre nivå. Den sort som kommunikation ger till världen gör att det är mycket svårt att sända rätt budskap på grund av de många språk som varje land har. TransFire minskar kommunikations hindret, eftersom den direkt och omedelbart omvandlar Apple iPhone chattar och samtal.

TNT Creations, utvecklare av TransFire, syftar till att dela upp de problem som kommunikation medför. Det översätter till och från 52 olika språk, och inkluderar SMS till tal och fonetiska val tolkning. På toppen av det, integrerar med Google Chat och är gratis. En annan applikation är Picdish, som utnyttjar en viss tid och plats för att få kompisar tillsammans över delade mobila restaurang möten direkt. Picdish gör det till en vana att varje diskuterade erfarenheten blir en trevlig familj tillfälle.

Babbleville alternativt påskyndar granne till granne kommunikation kring händelser eller ämnen. Det skapar ett bra sätt att komma in i omedelbar lokala diskussionsforum. "Användare kan lägga upp och har gängade diskussioner medan evenemanget eller område med andra användare. Istället för att använda Twitter hash-taggar för att upptäcka vad folk säger, användarna kan ha full på diskussioner i stället", säger grundaren Paul Chiu. General, är dessa program Vad bättre sätt att hålla bollen i rullning för att se till att din iPhone inte kommer att äventyras är att ha iPhone försäkring för det.

jag Phone försäkring erbjuder säkerhet till din iPhone när som helst och var som helst med sin globala täckning. Skydd mot skador och förlust eller stöld kommer nytta att maximera säkerheten för din Apple iPhone och i gengäld ger dig möjlighet att använda din iPhone för sömlös anslutning. Varje användbara föremål och varje minnesvärd upplevelse bör hållas på rätt sätt när vi går genom vårt dagliga liv. Det skydd som Iphone 4 försäkring har kommer att hålla ditt liv i nivå med dina önskemål och förväntningar.



L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar