måndag 27 februari 2012

IPhone Dev Secrets Gratis iPhone och iPad pengar Rapport


populariteten för online video naturligtvis iPhone Dev Secrets ökar varje dag. $ 1 rättegången erbjudande som iPhone Dev hemligheter är vid denna tid att sätta på är att uppmuntra människor att engagera sig.

Se länkarna i slutet av den här artikeln för en fri iPhone-utveckling eBok.

Bara ifall du inte har hört talas om systemet, är det en video kurs som tränare människor iPhone kunskaper i programmering behövs för att göra makey med en iPhone app.

Du behöver inte någon iphone erfarenhet av programmering för att använda iPhone Dev hemligheter. Vem som helst kan tjäna pengar med en iPhone applikation. Allt som krävs är en bra idé och korrekt kunskap.

Kursen syftar till att ge denna kunskap till dig.

Jag är säker på att du har läst en av många framgångsrika berättelser om människor som gör tusentals dollar från iPhone och iPad apps. Vad är egentligen bra med dessa hist orier är att de människor som gör den stora pengarna inte har några iPhone kunskaper i programmering. Det viktiga handlar om hur att marknadsföra en smart iPhone eller iPad ansökan idé rätt.
Även om du inte har några iPhone kunskaper i programmering, kan du frilansare arbetet ut till människor som kommer att vara villiga att göra om till ett lågt pris. Allt du behöver är en bra idé och ett smart sätt att marknadsföra App att tjäna pengar. Det är därför att lära sig om iPhone marknadsföring är viktigare än att lära iPhone kunskaper i programmering.

Så ta en närmare titt på iPhone Dev Secrets video kurs. iPhone Dev Secrets är en revolutionerande webbvideo serie som tränare hur du gör pengar från iPhone och iPad applikationsutveckling. Skaparen av iPhone Dev Secrets säger att du är garanterad att tjäna pengar med din första iPhone-applikationen genom att följa kursen beskrivs i sin serie.

Jag är en applikationsutvecklare, så jag blev intresserad när jag upptäckte reda iPhone applikationsutveckling Secrets handledning serien. Därför bestämde jag mig för att skriva min egen granskning av handled ning serien för att hjälpa othersestablish om de önskar att kolla upp det eller inte. Jag hoppas att du kommer att finna denna genomgång av användning.

Kursen är inställd mot handledning hur du ska kunna designa din egen iPhone-applikation, med avsikten att kunna sälja den på Apple iPhone butiken och göra lite pengar på det.

Det är en vanlig missuppfattning att det är verkligen svårt att sätta upp en iPhone-applikation och vinst från en iPhone applikation. Är det inte. Inga komplicerade färdigheter eller kunskaper krävs. Allt som behövs är en bra idé och en bra marknadsföringsstrategi. Kursen hjälper dig med marknadsföring sidan av saken att se till att du kan tjäna pengar med iPhone.
L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar