tisdag 28 februari 2012

Hur du kopierar iPhone video till Mac-dator


iTunes används för att spela och organisera innehållet som musik, video och bild på Apple iPhone och iPod samt iPad. Det kan ansluta till iTunes Store för att köpa och ladda ner musik, filmer, TV-program, Podcaster, filmer och så vidare så vidare.

flesta Apple-användare kan upprörd för iTunes bara för att de inte kan få sina favoritfilmer av från iPhone till Mac. De vill kopiera iPhone video till datorn för att redigera eller för andra ändamål, men som iTunes kan bara kopiera filer från Mac till iPhone.

MACX iPhone Mounter är ett ljud av välsignelse för frustrerade Apple-användare som vill men kan inte kopiera video från iPhone till Mac. Med denna iPhone till Mac Transfer programvara kan du kopiera iPhone video till Mac direkt och enkelt. Här är steg för steg guide lär dig hur du kopierar iPhone video till Mac-dator, säkerhetskopiera din iPhone videor och låtar i din dator, även du är dator nybörjare.        

MACX iPhone Mounter kan du ta bort iTunes s begränsning och det är en ultimat uppgradering av dina iOS-enheter genom att överföra musik / film / bilder från iPhone / iPod / iPad till datorn, inklusive MP4, M4V, MP3, WMV, M4A, M4B, M4P med stor lätthet. Foton och videoklipp som spelats in av enheten stöds också.

http://www.macxdvd.com/iphone-mounter/

Hur Kopiera iPhone Video för att Mac-dator

Steg 1 Ladda ner och installera programmet

Ladda MACX iPhone Mounter, sedan installera och köra denna iPhone till Mac Transfer.

Steg 2 Anslut iPhone till Mac

Anslut din iPhone till din Mac-dator, kan enheten automatiskt igen av programmet.

Steg 3 Överför iPhone till Mac

När din iPhone är ansluten kommer programmet visa filerna på iPhone till dig med en lista. Sedan kan du direkt kan dra objekt under Film, TV-program kategori till Mac eller exportera genom att klicka på "Exportera"-knappen längst upp till vänster i gränssnittet.

MACX iPhone Mounter kan kopiera alla filer från iPhone till Mac inklusive musik, filmer, foton, podcasts, etc. Bortsett från dessa är det överlåtande hastigheten supersnabb, kan alla överföringen göras på en kort stund utan att det strider andra program.

Mer information om den här resursen, besök: http://www.macxdvd.com/mac-dvd-video-converter-how-to/copy-iphone-video-to-mac-computer.htm
L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar