torsdag 1 december 2011

Hur man utformar iPhone Apps


[REMOVED] [bort]

Den iPhone är snabbt stigande som lovande trådlösa snygg mobiltelefon gadget. På senare tid har man lagt till sin kompetens genom 3G-anslutning karakteristiska och en mer kraftfull batteri existens, vilket ännu smartare mobiltelefon användarna hittills. Av just denna anledning har Apple iPhone app basaren skjutit i höjden drastiskt.

Skapa iPhone-program är inte så svårt när du har rätt verktyg. Verktyg vad du kommer att använda för att skapa apps vad du kommer att sälja till folk. Du kan hitta verktyg på internet för gratis och använda dem för att göra jobbet. Men om du menar allvar med att skapa iPhone-program kan du bli bättre om du investera lite.

Design är det första en köpare erfarenheter innan du köper din applikation. Så måste du göra det tilltalande och tillräckligt attraktiv för köpare att gå vidare till detaljerna -, betyg, nyheter etc. Här följer några punkter som du måste ta hand om när man utformar en iPhone apps:

Navigering: iPhone-användare behöver ledas från en funktion till en annan sömlöst.Därför bör du ge en enkel navigering för din iPhone apps Simple:. Håll användargränssnittet enkelt och intuitivt. Var särskilt försiktig för att se till att gränssnittet är intuitivt. Designen, typ och storlek på typsnitt, färger allt ska väljas med omsorg Creative & Innovative Design:. Design måste vara kreativa och innovativa. Men flöde måste vara konsekvent. Placeringen av knappar, länkar, logotyper och användning av färger måste vara konsekventa Visuals:. Låt grafiken inte vara överflödig. Varje designelement måste vara absolut nödvändigt och har en roll att spela på App skärmen Text:. Om du kan säga det med ett ord, varför använda två.Använd beskrivande titlar och text. Gör ströva inte tillsammans som om det vore din blogg.

Fö r att skapa en användbar iPhone eller mobilen måste du förstå vem din målgrupp är. Varje marknad har unika behov. Newpath WEB är en av de ledande iPhone apps utvecklingsbolag i Australien erbjuder ett utbud av mobila applikationer, iPhoneandmobile mjukvaruutveckling lösningar som hjälper företag att lyckas på nätet.

För att veta mer om iPhone apps, besök webbplatsen http://www.newpathweb.com.au

[A1] Länk till http://www.newpathweb.com.au / tjänster / website-utveckling-tjänster / mobil-program-utveckling-tjänster

[A2] Länk till http://www.newpathweb.com.au


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar