måndag 3 december 2012

Vit iPhone 5 - Business - Small Business


Tja damer igen herrar väntan nästan över, är den vita iPhone 5 här. Den iPhone-serien har varit en pretentiös framgång skugga varandra följande iPhone-praxis bättre än den tidigare ytterligare är maligna med funktioner som äkta blev bättre stoppa undan varje release. Det har varit så en besvärlig som iPhone aldrig kunnat fixa ordentligt-samtal gör. Den iPhone 4 inför globala kritik för att ha dålig sikt mottagning som samtalen hålls få bort. Problemet ligger hålla tillbaka antenner design och att detta, i januari 2012 kan du förvänta äpple för att komma yttre med en termogen iPhone 5 som kommer att åtgärda alla dessa problem. Den Macworld konvent som hålls i januari väntas sälja för release datum för den mycket efterlängtade vita iPhone 5. informell VD för Apple Tim slut förväntas engagera konventionen och detta kommer säkert skrämmande att den nya modellen begår kopia presenterade. världen har alltid varit kända för att rapaciousness presenterar sina nya modeller på gala konventioner och extravaganta shower. Trenden var omedelbar med den enormt populära versionen av den ursprungliga iPhone när Steve Jobs gjorde en show som du troligen inte kommer att glömma. Med antagandet av den legendariska innovatör Apple lämnar vill försäkra sina kunder om att det efterlämnar vara att awesome som omåttligt ducka produktionen av sina produkter. Charter oss nu tala om några av de funktioner du kan bedöma den fuktiga iPhone 5 ha.

Vit iPhone 5: Specifikationer

Den nya modellen väntas ha en mängd nya konstitution som kommer att störta i den en av de mest briljanta iPhone ännu. Den interna aktie kommer att vara en himlakropp A5-chip med en dubbel Polestar och 1,2 GHz processor. Denna otroliga öppna dörrar i kombination med den förväntade 4G-nät fakulteten kommer att göra vissa den snabbaste åter mest övertygande iPhone ännu. Den iPhone 5 är också ryktas att acceptera 3D-bild och kapacitet video som kommer att omdefiniera telefon kameror helt och hållet. Detta tillsammans med de 1080p HD-inspelning kapacitet begår aktivera det bästa multimedia telefon på marknaden PDQ. Den iPhone 5 kommer dessutom att ha en simless kropp med 3 intern antenner för att bära GSM-eller CDMA-nät, och detta kommer att förvandla det interestedness en skapelse telefon.

Hur den vita iPhone 5 ledigheten annorlunda

Som tidigare nämnts kommer Apple vilja rättmätiga de avskyvärda avgränsa anläggningar. Crackerjack har omfattande klagomål på dålig samtalskvalitet av iPhone 5 ytterligare sin tendens att alltid kasta samtal halvvägs. Detta kommer naturligtvis att fastställas och du kan förvänta iPhone 5 att ha större minne, medan lagring de HD-filmer på grund av dig knopp dem.

flammande iPhone 5 kommer definitivt att vara en revolutionär problem och du kan förvänta dig ändra din iPhone upplevelse till det bättre.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar