onsdag 7 mars 2012

Lätt Konvertering Guide till iPod, Apple TV och iPhone videoformat


enkel konvertering Guide till iPod, Apple TV och iPhone videoformat - Via den integrerade video omvandlare av Socusoft Web Video Player Som begränsat innehåll tillgängligt på iTunes Store , ägarna av iPod, Apple TV och iPhone också söka videor från andra källor. Vad ägarna av dessa bärbara enheter kan ställas inför är de olika videoformat och relevant maximitid kompatibilitet till iPod, Apple TV och iPhone. Just här, kan vi tänka konvertering verktyg som är tillgängliga för kodning av video innehåll på dessa enheter såsom iPod från olika källor. Låt mig dela med dig ett enkelt sätt att på bästa sätt optimera video konvertering med den inbyggda video omvandlare av Socusoft Web Video Player. Nedan är dess anmärkningsvärda egenskaper: - Konvertera olika videoformat till FLV-format, vilket ger bekvämlighet och lösning för webbplatsen eller personer som behöver FLV videor;
- Konvertera FLV-format till olika videoform at som är försvarbar för olika bärbara mediaspelare,
- Konvertera videofiler mellan nästan alla populära format som WMV, 3GP, FLV, MPEG-4 och AVI för Nokia, iPod, iPhone, Zune och andra bärbara enheter, < br /> - Konvertera filmer i hög hastighet med perfekt utskriftskvalitet,
- Extrahera ljudspår i MP3-format från videoklipp,
- Ändra video-och ljudegenskaper självständigt,
- Multi-select-filer för baken omvandlingen,
- Anpassa produktionen video ramstorlek,
- Sammanfoga videoklipp till en film,
- Dela upp filer i mindre delar,
- - Användarvänligt gränssnitt
-. Enkel att använda


Omvandlaren finns också en gratis spelare för DVD-filmer, flashfilmer (FLV), MOV, WMV, MPEG-4, MPG, RM, RMVB, AVI, DivX, XviD, VOB, ASF, DV, 3GP, M1V, M2V och ljud i olika format. Du kan ladda ner den senaste versionen av Socusoft Web Video Player http://www.web-video-player.com/download.php Efter installationen, starta programmet och klicka på "Konvertera" på övre högra sidan för att öppna den integrerade konverteraren.

Omvandlingen är snabb och ganska enkel. Här går vi: Gå till Arkiv -> Lägg till videofiler. Välj filmer eller videofiler som du behöver konvertera. Om du behöver konvertera filmer i omgångar, välj "Batch lägga till videofiler". Du kan också spela in video från DV genom att välja "Capture video från DV" vid behov. Genvägen knappen "Lägg till videofiler" i det övre fönstret kan ge dig mycket bekvämlighet. Ingången videofilen är klar. Nu är det vrid för att välja format utgång video för bä rbara enheter som iPod, Apple TV, iPhone och Nokia om du har en. Sväng till höger i huvudfönstret och klicka på knappen, som visas i skärmdumpen nedan. Det finns många videoformat noterat på rullgardinsmenyn, är några av dessa anpassas. Nu vill vi konvertera video för iPod, iPhone och Apple TV. Eftersom omvandlingen förfarandet är detsamma, kommer vi att ta "iPod" som ett exempel, gå till iPod-menyn och välj den färdiga optimerad storlek och format för din iPod-modell. Om du bara vill att ljudet i filmen kan du välja "General Audio" och extrahera den till mp3, wav, ogg eller AMR-format.

Om det du behöver inte finns där, dont worry. Du kan också anpassa det format du vill som video storlek, video bitrate och ljud bitrate, som visas i skärmdumpen nedan.

Om du bara vill utmärkta delen av video, kan du trimma video. Tryck på "play" och välj början. Tryck sedan på "Start för att trimma"-knappen. Håll klicka för att flytta blå pric k igen och välj i slutet av videon och tryck på "stopp för att trimma"-knappen. För mer exakt konvertering, kan du ändra antalet i "Start Time" och "Stop Time", som visas i skärmdumpen nedan.

När det är klart, kan omvandlingen start video. Klicka på "Koda" för att starta video konvertering. Klart! Klicka på "Mapp" för att få den konverterade videon. Nu kan du sätta på videon med maximal kompatibilitet i din iPod, Apple TV, iPhone eller andra bärbara enheter och njuta av det överallt!
L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar